Evidensia Sørlandet Dyresykehus

Dyresykehus i Kristiansand med akuttvakt

I dag: Døgnåpent
Akuttvakt

Fôr til kjæledyr

Vi selger flere ulike typer fôr tilpasset ulike aktivitetsnivå, størrelser og raser. Vi selger også spesialfôr som ofte brukes i hele eller deler av behandling av et sykt dyr. Vi forhandler merkene Royal Canin, Hills og Purina Pro Plan. For kanin og gnager forhandler vi merket Oxbow.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelk
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

 

Utstyr

Vi fører utstyr til hund og katt fra kjente merker som Non-Stop Dogwear, Febo, Gresshoppa, Yukon og Kruuse. Hos oss finner du et bredt utvalg seler, kobbel, dekken, senger, madrasser, potesokker mm. Vi selger også populære godbiter fra blant annet NaturesMenu og Ficcaro, samt diverse tyggebein for god tannhelse fra Purina Dentalife, Aptus Buccadog og Whimzees. Du finner i tillegg diverse leker, godbiter og utstyr til kanin og gnager.

 

Apotekvarer

Du finner et bredt utvalg reseptfrie apotekvarer til kjæledyr. Vi fører blant annet ørerens og sjampoer fra Dr Baddaky og Dechra, samt ulike kosttilskudd og tilsetninger som Zoolac, Purina Fortiflora, Pro-fibre, Pro-Kolin mm. Merk at alle reseptbelagte legemidler må hentes ut på apotek da vi ikke har disse produktene for salg.