Evidensia Trondheim Dyresykehus

Dyresykehus med Trøndelags beste tilgjengelighet

I dag: Døgnåpent

Døgnåpen smådyrvakt!

Nå trenger ingen kjæledyreiere i Midt-Norge lengre å bekymre seg for hvor man skal henvende seg hvis uhellet er ute. Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr døgnvakt hver eneste dag hele året. Nå trenger du bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse.

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Bedre og tryggere akuttvakttilbud i Trondheim

Ved å tilby fast døgnvakt ved Evidensia Trondheim Dyresykehus, trenger du som dyreeier kun å forholde deg til ett nummer og en adresse.

Vi kan nå også tilby hospitalisering over flere døgn for kritiske pasienter, som et alternativ til å sende de videre fra klinikk til klinikk hver dag. Dette er helt klart en mye bedre og tryggere behandling for pasientene våre. Dyresykehuset har også svært gode oppstallingsmuligheter av dyr som trenger innleggelse i forbindelse med akuttsituasjoner.

Som en del av Evidensia jobber vi alltid med mål om at våre klinikker skal være et trygt sted for både forebyggende helsepleie, og behandling av skader og sykdom. Med alle de gode ansatte på dyresykehuset, sikrer Evidensia Trondheim Dyresykehus et viktig tilbud i Trøndelagsregionen. Vi er veldig stolte av å kunne gi et såpass sterkt veterinærmedisinsk tilbud i Trondheim.

Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr døgnåpen smådyrvakt fra 1. januar 2020