Evidensia Trondheim Dyresykehus

Evidensia Trondheim Dyresykehus

Dyresykehus med Trøndelags beste tilgjengelighet

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Butikkens åpningstider er:
Man-Fre: 07.30-20.00 Lør: 09.00-16.00 Søn: Stengt

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Døgnåpen smådyrvakt!

Nå trenger ingen kjæledyreiere i Midt-Norge lengre å bekymre seg for hvor man skal henvende seg hvis uhellet er ute. Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr døgnvakt hver eneste dag hele året. Nå trenger du bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse.

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Bedre og tryggere akuttvakttilbud i Trondheim

Ved å tilby fast døgnvakt ved Evidensia Trondheim Dyresykehus, trenger du som dyreeier kun å forholde deg til ett nummer og en adresse.

Vi kan nå også tilby hospitalisering over flere døgn for kritiske pasienter, som et alternativ til å sende de videre fra klinikk til klinikk hver dag. Dette er helt klart en mye bedre og tryggere behandling for pasientene våre. Dyresykehuset har også svært gode oppstallingsmuligheter av dyr som trenger innleggelse i forbindelse med akuttsituasjoner.

Som en del av Evidensia jobber vi alltid med mål om at våre klinikker skal være et trygt sted for både forebyggende helsepleie, og behandling av skader og sykdom. Med alle de gode ansatte på dyresykehuset, sikrer Evidensia Trondheim Dyresykehus et viktig tilbud i Trøndelagsregionen. Vi er veldig stolte av å kunne gi et såpass sterkt veterinærmedisinsk tilbud i Trondheim.

Dette sier kundene

Line Martinussen

5

Vi har de siste tre årene vært på klinikken med labradoren vår ofte. Han har hatt både allergi og leddplager. Behandlingen og oppfølgingen vi har fått her er fantastisk bra. Har kun positive ting å si om både dyrleger, klinikkassistenter og de som sitter i resepsjonen. De gjør sitt ytterste i å gi den beste behandlingen de har å tilby, samtidig som de er ærlige og tydelige når behandling ikke er forenlig med god dyrevelferd og hunden bør få slippe. En god forsikring som dekker mye er et must.

Even Strindmo

5

Imøtekommende, serviceinnstilte og omsorgsfulle ovenfor dyrene. Døgnåpent og veldig behjelpelige når man ikke nødvendigvis har tid til avlevering eller henting innenfor ordinær åpningstid. Har vært og forblir vår faste veterinær for våre katter.

Randi Garberg

5

Min akutt syke katt fikk fantastisk førstehjelp av personalet ved Evidensia. Jeg ble godt informert underveis og jeg var trygg på at katten var i de beste hender. Dessverre kunne ikke pus reddes. Veterinæren var veldig opptatt av at jeg skulle få besvart alle spørsmålene mine og var veldig tilgjengelig og omsorgsfull. I etterkant fikk jeg til og med et kondolansekort i posten, det varmet veldig. Jeg vil så absolutt anbefale Evidensia til alle dyreeiere!

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Trondheim Dyresykehus

Butikkens åpningstider er:
Man-Fre: 07.30-20.00 Lør: 09.00-16.00 Søn: Stengt

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Spesielle åpningstider

Åpningstider

 • Mandag
  Døgnåpent
 • Tirsdag
  Døgnåpent
 • Onsdag
  Døgnåpent
 • Torsdag
  Døgnåpent
 • Fredag
  Døgnåpent
 • Lørdag
  Døgnåpent
 • Søndag
  Døgnåpent

Medarbeidere

Helen Ferriday

Klinikkleder

Helen Ferriday

Monica Jørgensen

Fagansvarlig veterinær

Monica Jørgensen

Monica ble uteksaminert ved Norges Veterinær Høyskole desember 2011, og har dermed mange års erfaring fra smådyrpraksis. Hun har jobbet en del år på klinikk i Ålesund før hun tok til fornuften og flyttet tilbake til hjemtraktene i 2020, og ble en del av Evidensia.  Monica treffer du på dagtid og er fagansvarlig veterinær ved dyresykehuset. Hun er engasjert og interessert i alle fagfelt, men har et ekstra varmt hjerte for indremedisinske utredninger, ultralyd, skoping og kardiologi. Vår fagansvarlige veterinær er en god støtte for alle sine kolleger, og møter alltid alle med et smil om munnen og sprer glede i hverdagen vår!  Fagfelt: Indremedisin, Billeddiagnostikk Monica har tatt flere ulike kurs innen indremedisin, akuttmedisin, ultralyd og adferd  
Les mer om Monica
Lene Teigland Wilkinson

Veterinær

Lene Teigland Wilkinson

Lene ble en del av teamet vårt mars 2019. Hun studerte i Edinburgh i Skottland, og begynte å jobbe som veterinær i 2012. Lene har tidligere jobbet i Manchester, Bergen og Stavanger. Lene treffer du på dagtid ved dyresykehuset, og hun har stor lidenskap for tannbehandling, hudlidelser og behandling av eksotiske dyr og gnagere. Hun er en super kollega som har stor glede av å dele kunnskap og tar alltid en utfordring. Hun tar godt imot både to- og firbeinte! Fagfelt: Odontologi, dermatologi, eksotisk medisin Lene har tatt flere ulike kurs innen dermatologi og odontologi, i tillegg har hun har også studiefordypning og erfaring innen eksotisk medisin som omfatter kaniner, gnagere, reptiler, ilder og burfugl, samt frittlevende pinnsvin og fugler.
Les mer om Lene
Kathrine Eidesmo

Veterinær

Kathrine Eidesmo

Kathrine er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen, og begynte å jobbe som veterinær hos oss i 2020. Kathrine treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for indremedisinske utredninger, ultralyd, akuttmedisin og akuttkirurgi. Hun er en engasjert kollega som er systematisk og ryddig i arbeidet sitt, og har stor forkjærlighet for sine pasienter! Fagfelt: Indremedisin, Billeddiagnostikk, Akuttmedisin, Akuttkirurgi Kathrine har tatt flere ulike kurs innen endoskopi, mage og-tarmsykdommer, billeddiagnostikk, infeksjonssykdommer og antibiotikabruk. Hun har fullført etterutdanning gjennom Evidensia Graduate Academy, og er nå godt i gang med sertifisering gjennom ESAVS, med indremedisin som hovedfelt.
Les mer om Kathrine
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook