Evidensia Trondheim Dyresykehus

Evidensia Trondheim Dyresykehus

Dyresykehus med Trøndelags beste tilgjengelighet

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Butikkens åpningstider er:
Man-Fre: 07.30-20.00 Lør: 09.00-16.00 Søn: Stengt
Butikk og klinikk holder stengt alle helligdager i mai. Vi er alltid tilgjengelig for akuttvakt.

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Medarbeidere

Helen Ferriday

Klinikkleder

Helen Ferriday

Helen har fagbrevet innen heste- og hovslagerfaget, og har tidligere jobbet flere år med travhest, samt salg og kundeservice. Hun kom til oss i januar 2021, og har alltid vært brennende engasjert i arbeid som knytter mennesker og dyr sammen.
Les mer om Helen
Monica Jørgensen

Fagansvarlig veterinær

Monica Jørgensen

Monica ble uteksaminert ved Norges Veterinær Høyskole desember 2011, og har dermed mange års erfaring fra smådyrpraksis. Hun har jobbet en del år på klinikk i Ålesund før hun tok til fornuften og flyttet tilbake til hjemtraktene i 2020, og ble en del av Evidensia.  Monica treffer du på dagtid og er fagansvarlig veterinær ved dyresykehuset. Hun er engasjert og interessert i alle fagfelt, men har et ekstra varmt hjerte for indremedisinske utredninger, ultralyd, skoping og kardiologi. Vår fagansvarlige veterinær er en god støtte for alle sine kolleger, og møter alltid alle med et smil om munnen og sprer glede i hverdagen vår!  Fagfelt: Indremedisin, Billeddiagnostikk Monica har tatt flere ulike kurs innen indremedisin, akuttmedisin, ultralyd og adferd  
Les mer om Monica
Lene Teigland Wilkinson

Veterinær

Lene Teigland Wilkinson

Lene ble en del av teamet vårt mars 2019. Hun studerte i Edinburgh i Skottland, og begynte å jobbe som veterinær i 2012. Lene har tidligere jobbet i Manchester, Bergen og Stavanger. Lene treffer du på dagtid ved dyresykehuset, og hun har stor lidenskap for tannbehandling, hudlidelser og behandling av eksotiske dyr og gnagere. Hun er en super kollega som har stor glede av å dele kunnskap og tar alltid en utfordring. Hun tar godt imot både to- og firbeinte! Fagfelt: Odontologi, dermatologi, eksotisk medisin Lene har tatt flere ulike kurs innen dermatologi og odontologi, i tillegg har hun har også studiefordypning og erfaring innen eksotisk medisin som omfatter kaniner, gnagere, reptiler, ilder og burfugl, samt frittlevende pinnsvin og fugler.
Les mer om Lene
Kathrine Eidesmo

Veterinær

Kathrine Eidesmo

Kathrine er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen, og begynte å jobbe som veterinær hos oss i 2020. Kathrine treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for indremedisinske utredninger, ultralyd, akuttmedisin og akuttkirurgi. Hun er en engasjert kollega som er systematisk og ryddig i arbeidet sitt, og har stor forkjærlighet for sine pasienter! Fagfelt: Indremedisin, Billeddiagnostikk, Akuttmedisin, Akuttkirurgi Kathrine har tatt flere ulike kurs innen endoskopi, mage og-tarmsykdommer, billeddiagnostikk, infeksjonssykdommer og antibiotikabruk. Hun har fullført etterutdanning gjennom Evidensia Graduate Academy, og er nå godt i gang med sertifisering gjennom ESAVS, med indremedisin som hovedfelt.
Les mer om Kathrine
Marianne Moljord

Veterinær

Marianne Moljord

Marianne er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen, og begynte å jobbe som veterinær hos oss i 2020. Marianne treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for ortopedi (utredninger og kirurgi), bløtvevskirurgi og akuttmedisin. Hun er en serviceinnstilt kollega som alltid er blid, og tar godt vare på sine kunder og pasienter! Fagfelt: Ortopedi, Bløtvevskirurgi, Akuttmedisin, Akuttkirurgi Marianne har tatt flere kurs innen ortopedi, akuttmedisin, sykdommer i bevegelsessystemet, billeddiagnostikk, akutt- og bløtvevskirurgi. Hun har fullført etterutdanning gjennom Evidensia Graduate Academy, og er nå godt i gang med sertifisering gjennom ESAVS, med ortopedi som hovedfelt. I tillegg har hun påbegynt en sertifisering til gjennom Improve International, med et bredt fokus på ortopediske utredninger og kirurgi.
Les mer om Marianne
Malin Aune

Veterinær

Malin Aune

Fagdyrlæge i sykdom hos hunder og katter

Malin er utdannet fra University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Kosice, Slovakia som samarbeider med universitetet i Nord, og begynte å jobbe som veterinær i 2019. Hun kom til oss i Evidensia, i 2020. Malin treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for kirurgi, akuttmedisin, reproduksjon og indremedisinske utredninger. Hun er en sprudlende kollega med god humor, og stor omsorg for alle hun treffer! Fagfelt: Akuttmedisin, Akuttkirurgi, Bløtvevskirurgi, Reproduksjon og obstretrikk Malin har tatt flere kurs innen akuttmedisin, billeddiagnostikk, cytologi, anestesi, akuttkirurgi, bløtvevskirurgi og reproduksjon. Hun har kommet godt i gang etterutdanning for å bli fagdyrlæge (dansk smådyrspesialisering) og oppnå master i kirurgi.  
Les mer om Malin
Kaia Seim Jakobsen

Veterinær

Kaia Seim Jakobsen

Kaia er utdannet fra Szent István University i Budapest, Ungarn, og begynte hos oss i 2021. Kaia treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for øyelidelser/skader, akuttmedisin og akuttkirurgi. Hun er en hyggelig og behagelig kollega, som viser god forståelse og pleie for sine kunder og pasienter! Fagfelt: Akuttmedisin, Akuttkirurgi, Oftalmologi Kaia har tatt flere kurs innen akuttmedisin, billeddiagnostikk, øyesykdommer og skader, og kirurgi. Hun har kommet godt i gang med etterutdanning gjennom Evidensia Graduate Academy, og vil i år begynne etterutdanning for å bli fagdyrlæge (dansk smådyrspesialisering).  
Les mer om Kaia
Kari Elisabeth Ringvall

Veterinær

Kari Elisabeth Ringvall

Kari er utdannet ved NMBU Veterinærhøyskolen, og begynte å jobbe som veterinær 2020. Hun kom til oss i Evidensia i 2021.    Kari treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for indremedisin, akuttmedisin, kirurgi og odontologi. Hun er en pliktoppfyllende og dyktig kollega, som tar utfordringer på strak arm og tar godt vare på alle hun treffer!   Fagfelt: Indremedisin, Akuttmedisin, Akuttkirurgi Kari har tatt flere kurs innen akuttmedisin, billeddiagnostikk, akuttkirurgi, bløtvevskirurgi og odontologi. Hun vil i år begynne etterutdanning for å bli fagdyrlæge (dansk smådyrspesialisering).   
Les mer om Kari
Karijanne Kjeldsen

Veterinær

Karijanne Kjeldsen

Karijanne er utdannet fra University of Veterinary Medicine Budapest i Ungarn, og begynte som veterinær i 2020. Hun kom til oss i Evidensia i 2021.  Karijanne treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for indremedisin, ultralyd diagnostikk (kardiologi), og bløtvevskirurgi. Hun er en smilende og blid kollega, som har god omtanke for sine kunder og pasienter! Fagfelt: Akuttmedisin, Billeddiagnostikk, Akuttkirurgi Karijanne har tatt flere kurs innen billeddiagnostikk, reproduksjon, neurologi, øyesykedommer og skader.
Les mer om Karijanne
Leonor Ferreira

Veterinær

Leonor Ferreira

Leonor kommer fra Portugal og hun ble ferdigutdannet veterinær fra Faculty of Veterinary Medicine, i Lisboa, tidlig i 2022.Før hun var ferdigutdannet utførte hun en praksisperiode ved et henvisningssykehus i Porto, Hospital de Montenegro. Hun flyttet til Trondheim og begynte å jobbe som veterinær hos oss i 2022.  Leonor treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for akuttmedisin, hudlidelser, øyelidelser/skader og indremedisin. Hun er en blid og hjelpsom kollega, som har fokus på god kundeservice og pleie av sine pasienter! Fagfelt: Akuttmedisin, Indremedisin, Akuttkirurgi Leonor har tatt flere kurs innen akuttmedisin og billeddiagnostikk, og vil i år begynne etterutdanning gjennom Evidensia Graduate Academy.
Les mer om Leonor
Marita Rye Megård

Veterinær

Marita Rye Megård

Marita er uteksaminert fra University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Kosice, Slovakia, som samarbeider med Universitetet i Nord, og begynte å jobbe som veterinær i 2019. Hun kom til oss i Evidensia i 2023.   Marita treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for akuttmedisin, akuttkirurgi, reproduksjon og billeddiagnostikk. Hun er en dreven og trivelig kollega, som har tydelig en brennende interesse for faget og tar godt vare på sine kunder og pasienter!   Fagfelt: Akuttmedisin, Akuttkirurgi, Billeddiagnostikk, Reproduksjon Marita har tatt flere kurs innen akuttmedisin, billeddiagnostikk, reproduksjon, og har påbegynt etterutdanning med sertifisering gjennom ESAVS, med billeddiagnostikk som hovedfelt.
Les mer om Marita
Isabelle Clairhout

Veterinær

Isabelle Clairhout

Isabelle er uteksaminert fra Ghent Universitet i Belgia i 2016, og har jobbet i flere år som veterinær i både Belgia og Norge. Hun har også undervist studenter i anatomi og histologi ved Ghent Universistet. Hun kom til oss Evidensia i 2023. Når hun ikke jobber hos oss jobber hun som veterinær på Tangen Dyrepark. Isabelle treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har mye erfaring med eksotiske arter og ville dyr. I tillegg er hun lidenskapelig opptatt av katt: som medlem av International Society for Feline Medicine vil hun at kattepasientene føler seg så trygge og komfortable som mulig, og at deres fysiske, kognitive og emosjonelle helse blir ivaretatt. Isabelle er spesielt interessert i geriatrisk medisin hos katter, anestesi og analgesi, oftalmologi og atferdsmedisin hos katt. Fagfelt: Indremedisin, Eksotisk medisin, Oftalmologi, Adferdsmedisin Isabelle har tatt en rekke kurs innenfor eksotisk medisin, indremedisin på hund og katt, oftalmologi med mer.
Les mer om Isabelle
Daniel Nohr Ressem

Veterinær

Daniel Nohr Ressem

Daniel er utdannet fra University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Kosice, Slovakia som samarbeider med universitetet i Nord, og begynte å jobbe hos oss som veterinær i 2023.  Daniel treffer du døgnet rundt, da han deltar i vaktordningen vår og jobber i poliklinikken. Han har stor interesse for akuttmedisin og kirurgi. Daniel er en rolig og sindig kollega, som har et fint håndlag med sine pasienter og tar alltid godt vare på våre kunder! Fagfelt: Akuttmedisin
Les mer om Daniel
Eirin Hage

Dyrepleier

Eirin Hage

fbt

Dyrepleier

Cinira Alves

ISVPS Veterinary Nurse Certificate in Dentistry

Malin Kvamstad

Dyrepleier

Malin Kvamstad

Dyrepleier Leonor Santos ved Evidensia Trondheim Dyresykehus

Dyrepleier

Leonor Santos

ISVPS Veterinary Nurse Certificate in Anaesthesia

Emma Østgård

Dyrepleier

Emma Østgård

Ellie Bowyer

Dyrepleier

Ellie Bowyer

Idunn Lier Lundgren

Dyrepleier

Idunn Lier Lundgren

Grete Helgesen

Dyrepleier

Grete Helgesen

ISVPS Veterinary Nurse Certificate in Small Animal Nutrition

Sigrid Langåssve

Dyrepleier

Sigrid Langåssve

Ida Marie

Dyrepleier

Ida Marie

Julie Lauknes

Dyrepleier

Julie Lauknes

Anne Grethe Silseth

Assistent

Anne Grethe Silseth

Resepsjonsansvarlig

Janicke Holm Olsen

Assistent

Janicke Holm Olsen

Sofie Rønning

Assistent

Sofie Rønning

Emilie Stavnes

Assistent

Emilie Stavnes

Linda Tretvik

Assistent

Linda Tretvik

Tina Olsen Frog

Assistent

Tina Olsen Frog

Ingeborg Elise Kjønsberg

Assistent

Ingeborg Elise Kjønsberg