Evidensia Trondheim Dyresykehus

Tjenester og behandlingstilbud til kjæledyr

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Veterinærmedisinske tjenester

Ved Evidensia Trondheim Dyresykehus har vi fokus på deg og ditt kjæledyr. Våre veterinærer utreder og behandler aktuelle polikliniske tilfeller, og gir et utvidet tilbud innen bl.a. tannbehandling, indremedisin, halthetsutredninger og laboratorietjenester.
Se alle våre behandlingstilbud og les mer om de her!

Bestill time via online booking
 

Dette sier kundene

Birgitte Nilsen

5

Vår hund ble nettopp operert og ble innlagt i 4 dager. Vi ble oppdatert hvordan det gikk med han og SUPER hyggelige folk i andre enden av telefonen. Alle vi snakket med hadde god peiling hva de snakket om og passet veldig godt på vår hund Theo❤️ Disse folkene er fantastiske 🤩

Thomas Andre Johansen

5

Helt helt fantastisk klinikk og kirurger. Vanvittig godt jobbet av deres Team i natt❤️

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Trondheim Dyresykehus

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.
Spesielle åpningstider

Åpningstider

 • Mandag
  Døgnåpent
 • Tirsdag
  Døgnåpent
 • Onsdag
  Døgnåpent
 • Torsdag
  Døgnåpent
 • Fredag
  Døgnåpent
 • Lørdag
  Døgnåpent
 • Søndag
  Døgnåpent
 • Medarbeidere

  Helen Ferriday

  Helen Ferriday

  Klinikkleder

  Monica Jørgensen

  Fagansvarlig veterinær

  Monica Jørgensen

  Monica ble uteksaminert ved Norges Veterinær Høyskole desember 2011, og har dermed mange års erfaring fra smådyrpraksis. Hun har jobbet en del år på klinikk i Ålesund før hun tok til fornuften og flyttet tilbake til hjemtraktene i 2020, og ble en del av Evidensia.  Monica er fagansvarlig veterinær ved dyresykehuset, og hun er engasjert og interessert i alle fagfelt, men har et ekstra varmt hjerte for indremedisin og ultralyd. Vår fagansvarlige veterinær er en god støtte for alle sine kolleger, og møter alltid alle med et smil om munnen og sprer glede i hverdagen vår!  
  Les mer om Monica
  Lene Teigland Wilkinson

  Veterinær

  Lene Teigland Wilkinson

  Lene Teigland Wilkinson ble en del av teamet vårt mars 2019. Hun studerte i Edinburgh i Skottland, og begynte å jobbe som veterinær i 2012. Lene har tidligere jobbet i Manchester, Bergen og Stavanger. Hovedfagfelt er tannbehandling og hudlidelser (blant annet allergi) hos hund og katt. Hun har også studiefordypning og erfaring innen eksotisk medisin som omfatter kaniner, gnagere, reptiler, ilder og burfugl, samt frittlevende pinnsvin og fugler.
  Les mer om Lene
  Kathrine Eidesmo

  Veterinær

  Kathrine Eidesmo

  Kathrine er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen. Interessefelt er hovedsakelig indremedisin og akuttmedisin, samt at Kathrine jobber en del i poliklinikken og deltar i vaktordningen. Kathrine har hatt rikelig med kurs i endoskopi, mage og-tarmsykdommer, billeddiagnostikk, infeksjonssykdommer og antibiotikabruk, og er nå godt i gang med etterutdanning i indremedisin via ESAVS. 
  Les mer om Kathrine
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook