Evidensia Trondheim Dyresykehus

Evidensia Trondheim Dyresykehus

Dyresykehus med Trøndelags beste tilgjengelighet

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.
 

Praktisk informasjon

Før besøket

  1. Timeavtale: Alle dyr som skal til konsultasjon må ha timeavtale. NB! Dersom du som eier ikke syns dyret ditt blir bedre av igangsatt behandling eller sykdomsbildet forverres kan du ikke vente på avtalt time. Ring oss og snakk med en av våre veterinærer! Akuttpasienter tar vi også selvsagt i mot uansett om de har time eller ikke.
  2. Faste:Vi ønsker at operasjons- og utredningspasienter ikke skal spise mat før de kommer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Selv om dyr skal fastes kan de få fri tilgang til vann. Fasting gjøres blant annet fordi maten dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det øker risikoen ved anestesien.
  3. Lufting: Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning, eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller som skal ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dere tar dyret rett inn på klinikken uten at dyret får mulighet til å urinere før ankomst. I de aller fleste tilfeller skal urinen undersøkes etter ultralydundersøkelsen. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer.
  4. Ta med medisiner som dyret bruker: Ta rede på når dyret har fått medisiner sist og hvor mye.

Når du kommer

  1. Sikkerhet: Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken.
  2. Registrering: Henvend deg i resepsjonen ved ankomst
  3. Veiing: Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgir dere til dyrepleier/assistent i skranken.
  4. Smittsom sykdom:Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diarè, hoste eller lus kom inn og registrer deg først uten dyr.
  5. MRSA: Har du dyr som er multiresistent mot de fleste antibakterielle midler opplys om det på telefonen for at vi skal ta de rette forhåndsregler
  6. Priser: Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret og omfanget av skade/ sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

  1. Oppstalling: Dyr som skal opereres eller utredes leveres på avtalt klokkeslett.
  2. Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige: Ved ønske om direkteoppgjør med forsikringsselskap må dette avtales ved levering.

Henting

  1. Tidspunkt for henting: Henting av dyr skjer vanligvis mellom kl. 15 og 17 dersom ikke annen beskjed er gitt.
  2. Informasjon: Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere av dyrepleier ved henting. I tillegg står det ofte aktuell informasjon på kvitteringen.
  3. Resept: Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres får du informasjon om av vår dyrepleier/ assistent. Husk også at du selv må hente medisiner på apoteket – vi har ingenting tilgjengelig for salg.
  4. Avtal oppfølgingstime: Det er viktig å være klar over at eiers oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Avtale om oppfølgingstime kan med fordel avtales allerede ved henting.

Betaling

  1. I klinikk: Dere kan betale kontant eller med bankkort, VISA, Mastercard og Diners, eller Vipps.
  2. Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige: Ved direkteoppgjør vil eier bli belastet med et gebyr for tjenesten.
  3. Betalingsutsettelse med Svea Finans: Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. 

Forsikring

  1. Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.
  2. Noen selskap forlanger forhåndsgodkjenning fra selskapet for å dekke kostnader ved for eksempel CT, MRI undersøkelser eller kostbare kirurgiske inngrep. Dere har som eiere selv ansvar for å sjekke dette, men vi kan være behjelpelig.

Dette sier kundene

Birgitte Nilsen

5

Vår hund ble nettopp operert og ble innlagt i 4 dager. Vi ble oppdatert hvordan det gikk med han og SUPER hyggelige folk i andre enden av telefonen. Alle vi snakket med hadde god peiling hva de snakket om og passet veldig godt på vår hund Theo❤️ Disse folkene er fantastiske 🤩

Thomas Andre Johansen

5

Helt helt fantastisk klinikk og kirurger. Vanvittig godt jobbet av deres Team i natt❤️

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Trondheim Dyresykehus

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.
 
Spesielle åpningstider

Åpningstider

  • Mandag
    Døgnåpent
  • Tirsdag
    Døgnåpent
  • Onsdag
    Døgnåpent
  • Torsdag
    Døgnåpent
  • Fredag
    Døgnåpent
  • Lørdag
    Døgnåpent
  • Søndag
    Døgnåpent
  • Medarbeidere

    Helen Ferriday

    Helen Ferriday

    Klinikkleder

    Monica Jørgensen

    Fagansvarlig veterinær

    Monica Jørgensen

    Monica ble uteksaminert ved Norges Veterinær Høyskole desember 2011, og har dermed mange års erfaring fra smådyrpraksis. Hun har jobbet en del år på klinikk i Ålesund før hun tok til fornuften og flyttet tilbake til hjemtraktene i 2020, og ble en del av Evidensia.  Monica er fagansvarlig veterinær ved dyresykehuset, og hun er engasjert og interessert i alle fagfelt, men har et ekstra varmt hjerte for indremedisin og ultralyd. Vår fagansvarlige veterinær er en god støtte for alle sine kolleger, og møter alltid alle med et smil om munnen og sprer glede i hverdagen vår!  
    Les mer om Monica
    Lene Teigland Wilkinson

    Veterinær

    Lene Teigland Wilkinson

    Lene Teigland Wilkinson ble en del av teamet vårt mars 2019. Hun studerte i Edinburgh i Skottland, og begynte å jobbe som veterinær i 2012. Lene har tidligere jobbet i Manchester, Bergen og Stavanger. Hovedfagfelt er tannbehandling og hudlidelser (blant annet allergi) hos hund og katt. Hun har også studiefordypning og erfaring innen eksotisk medisin som omfatter kaniner, gnagere, reptiler, ilder og burfugl, samt frittlevende pinnsvin og fugler.
    Les mer om Lene
    Kathrine Eidesmo

    Veterinær

    Kathrine Eidesmo

    Kathrine er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen. Interessefelt er hovedsakelig indremedisin og akuttmedisin, samt at Kathrine jobber en del i poliklinikken og deltar i vaktordningen. Kathrine har hatt rikelig med kurs i endoskopi, mage og-tarmsykdommer, billeddiagnostikk, infeksjonssykdommer og antibiotikabruk, og er nå godt i gang med etterutdanning i indremedisin via ESAVS. 
    Les mer om Kathrine
    Våre medarbeidere

    Innlegg fra Facebook