Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

I dag: 10:00–15:00
Akuttvakt

Din dyrebutikk på Skøyen

Som en del av klinikken vår, har vi en stor og fin butikk. Her har vi et stort utvalg av kvalitetsfôr for hund og katt, inkludert spesialdietter som kun er tilgjengelig for salg hos veterinær. I tillegg har vi et godt sortiment pleiemidler, utstyr og godbiter. Når du handler i vår butikk, kan du være trygg på å få gode råd og tips basert på kompetanse og erfaring.

Fôr til kjæledyr

Av fôrmerkene vi fører, har samtlige vanlig fullkostfôr for valper, kattunger, voksne og senior. I tillegg tilbys et bredt utvalg spesialdietter, tilpasset en rekke sykdommer. Disse diettene selges kun hos dyreklinikker, og gjerne etter anbefaling av veterinær eller dyrepleier. Spesialdiettene kan for eksempel være relatert til vekt, mage-og tarm, hofter/ledd, hud, nyrer, lever, urinveier eller rekonvalesens. Finner du ikke ditt vanlige merke hos oss, er vi behjelpelige med å finne tilsvarende produkt fra vårt sortiment. Våre leverandører:

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition logo

 

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis*

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelk
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis*

*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

Øvrig sortiment

  • Pleiemidler og utstyr for hund
    • matskåler, halsbånd, sele og kobbel, lykter og reflekser, shampo og balsam, kosttilskudd, i tillegg til tyggeben og godbiter – godbiter også for hunder med matallergi!
  • Pleiemidler og utstyr for katt: matskåler, seler, kattesand, kattemalt, leker og godbiter
  • Andre merkevarer: Trixie, Kong, Kennel, Non-stop, Hurtta, Virbac, Zoolac, Canikur, Petosan, Ever Clean, Litter Pearls, Provit, med flere.

-for å nevne noe av det du finner i vår butikk!

Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget -Om oss og veibeskrivelse