Velkommen til oss ved Evidensia Volvat Dyreklinikk

Dyrebutikk

I dag: 10:00 - 15:00

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-14.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 15:00.

Din dyrebutikk på Skøyen

Som en del av klinikken vår, har vi en stor og fin butikk. Her har vi et stort utvalg av kvalitetsfôr for hund og katt, inkludert spesialdietter som kun er tilgjengelig for salg hos veterinær. I tillegg har vi et godt sortiment pleiemidler, utstyr og godbiter. Når du handler i vår butikk, kan du være trygg på å få gode råd og tips basert på kompetanse og erfaring.

Evidensia Volvat dyreklinikk har en stor dyrebutikk med bredt utvalg av fôr og andre produkter til kjæledyr

Fôr til kjæledyr

Av fôrmerkene vi fører, har samtlige vanlig fullkostfôr for valper, kattunger, voksne og senior. I tillegg tilbys et bredt utvalg spesialdietter, tilpasset en rekke sykdommer. Disse diettene selges kun hos dyreklinikker, og gjerne etter anbefaling av veterinær eller dyrepleier. Spesialdiettene kan for eksempel være relatert til vekt, mage-og tarm, hofter/ledd, hud, nyrer, lever, urinveier eller rekonvalesens. Finner du ikke ditt vanlige merke hos oss, er vi behjelpelige med å finne tilsvarende produkt fra vårt sortiment. Våre leverandører:

Royal Canin logo

Hill's logo

Purina Pro Plan logo

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis*

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis*

*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Klippekort på Purina Pro Plan - hver 7. sekk er gratis

Øvrig sortiment

 • Pleiemidler og utstyr for hund
  • Matskåler, halsbånd, sele og kobbel, dekken, lykter og reflekser, shampo og balsam, tannkrem, kosttilskudd, i tillegg til tyggeben og godbiter – godbiter også for hunder med matallergi!
 • Pleiemidler og utstyr for katt: Matskåler, seler, kattesand, kattemalt, tannkrem, leker og godbiter
 • Andre merkevarer: Trixie, Kong, Non-stop, Hurtta, Virbac, Zoolac, Canikur, Petosan, Dr.Baddaky, Pethead, Trines hundeartikler, Hunter, Provit, med flere.

Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget!

Dette sier kundene

Robin Paulsen

5

Jeg og min familie har hatt en omplasseringshund, han har hatt store problemer med veterinær, vi hadde han først hos en annen veterinær på Majorstuen, men her ville de klemme han i døra for å få satt bedøvelse. Men hos Evidensia på Hoff ved veterinær Ingrid, Så har vi fått verdens beste rådgivning og hjelp med vår Bravo. Vi takker så mye for all hjelp og tålmodighet LG kan trygt anbefale dette stedet og spesielt veterinær Ingrid.

Kari Undeland

5

Hunden min har en fast veterinær på Volvat som han er blitt glad i etter god hjelp med øre og allergiproblemer. Vi er så fornøyd med personell og dyrelege der som hverken under eller overbehandler hunden. Jeg opplever de som interessert i dyrets beste og prøver å finne årsak til plagene og ikke bare med brannslukking.Hunden vår har det bra nå Tiltross for kraftig allergi.:)💙🐶

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Volvat Dyreklinikk

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-14.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 15:00.

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 19:00
 • Tirsdag
  08:00 - 19:00
 • Onsdag
  08:00 - 19:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 19:00
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  default avatar

  Klinikkleder og veterinær

  Caroline Sjåvik Landmark

  Caroline er vår klinikkleder. Hun var utdannet veterinær i 2013 og har jobbet på flere smådyrklinikker før hun ble en del av team Volvat i 2018. Spesielle interesseområder innenfor veterinærmedisin er indremedisin og dermatologi og hun har flere kurs innen dette feltene. Caroline er omsorgsfull og nøyaktig i alt hun foretar seg og er ikke fornøyd før både eier og dyr også er det.  
  Les mer om Caroline
  Ingrid Andersen

  Veterinær og fagansvarlig

  Ingrid Andersen

  Smådyrspesialistkandidat

  Ingrid er utdannet veterinær fra 2006. Etter endt utdanning har hun jobbet ved flere dyreklinikker i både inn- og utland, før hun ble fast ansatt hos oss i januar 2012. Hun har en spesiell interesse for kirurgi og ultralyd og har dessuten i gang med spesialisering i smådyrsykdommer. Ingrid er en viktig del av grunnfjellet i team Volvat og har opparbeidet seg en rekke faste kunder. Både to- og firbeinte er i gode hender når de kommer til Ingrid. Hun er løsnings-orientert, dyre- og menneskekjær, og vi er glade og stolte over å ha henne med på laget! Erfaring   Smådyrspesialistkandidat 2019 Hun har etterutdanning innen kirurgi, ultralyd og endoskopi. Startet ESAVS-etterutdanning i ultralyd 2013, 2017-2018 Veterinær 2006  
  Les mer om Ingrid
  Maja Fortun

  Veterinær

  Maja Fortun

  Maja har sin utdannelse fra Norges Veterinærhøgskole, og har siden 2013 jobbet ved flere smådyrklinikker rundt om i Norge før hun kom til oss ved Volvat i 2016. At hun er faglig interessert og dyktig er hevet over enhver tvil! Selv om det meste innen smådyrmedisin er gøy, er nok akuttmedisin, ultralyd og dermatologi det som står hennes hjerte nærmest. Maja holder nå på med etterutdanning innen hudsykdommer (dermatologi) og har allerede opparbeidet seg erfaring innen feltet. Med Maja har vi fått en førsteklasses dyrlege, som er med på å opprettholde klinikkens høye faglig nivå og flotte lagånd. Erfaring   ESAVS etterutdanning i dermatologi 2017-2019. Veterinær 2006  
  Les mer om Maja
  Linn Lunow

  Veterinær og fagansvarlig i odontologi

  Linn Lunow

  Linn ble uteksaminert ved Stiftung Tierärztliche Hochschule Hannover (Tyskland) i 2012, og hun jobbet ved en smådyrklinikk i Tyskland før hun kom hjem til Norge i 2014. Linn tilhørte Evidensias avdeling på Nannestad, før vi med glede kunne inkludere henne i vårt team i slutten av 2017! Linn er nøye og tålmodig, noe som kommer godt med i sitt arbeid med tenner og tannhelse. Som fagansvarlig i odontologi tilbringer hun mesteparten av tiden på «tannrommet» vårt, men hun er også å finne i poliklinikken.
  Les mer om Linn
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook