Velkommen til oss ved Evidensia Volvat Dyreklinikk

Dyrebutikk

I dag: Stengt

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-14.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 15:00.

Din dyrebutikk på Skøyen

Som en del av klinikken vår, har vi en stor og fin butikk. Her har vi et stort utvalg av kvalitetsfôr for hund og katt, inkludert spesialdietter som kun er tilgjengelig for salg hos veterinær. I tillegg har vi et godt sortiment pleiemidler, utstyr og godbiter. Når du handler i vår butikk, kan du være trygg på å få gode råd og tips basert på kompetanse og erfaring.

Evidensia Volvat dyreklinikk har en stor dyrebutikk med bredt utvalg av fôr og andre produkter til kjæledyr

Fôr til kjæledyr

Av fôrmerkene vi fører, har samtlige vanlig fullkostfôr for valper, kattunger, voksne og senior. I tillegg tilbys et bredt utvalg spesialdietter, tilpasset en rekke sykdommer. Disse diettene selges kun hos dyreklinikker, og gjerne etter anbefaling av veterinær eller dyrepleier. Spesialdiettene kan for eksempel være relatert til vekt, mage-og tarm, hofter/ledd, hud, nyrer, lever, urinveier eller rekonvalesens. Finner du ikke ditt vanlige merke hos oss, er vi behjelpelige med å finne tilsvarende produkt fra vårt sortiment. Våre leverandører:

Royal Canin logo

Hill's logo

Purina Pro Plan logo

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis*

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis*

*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Klippekort på Purina Pro Plan - hver 7. sekk er gratis

Øvrig sortiment

 • Pleiemidler og utstyr for hund
  • Matskåler, halsbånd, sele og kobbel, dekken, lykter og reflekser, shampo og balsam, tannkrem, kosttilskudd, i tillegg til tyggeben og godbiter – godbiter også for hunder med matallergi!
 • Pleiemidler og utstyr for katt: Matskåler, seler, kattesand, kattemalt, tannkrem, leker og godbiter
 • Andre merkevarer: Trixie, Kong, Non-stop, Hurtta, Virbac, Zoolac, Canikur, Petosan, Dr.Baddaky, Pethead, Trines hundeartikler, Hunter, Provit, med flere.

Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget!

Dette sier kundene

5

Klipper klør på en hund på 1 1/2 år ca månedlig. Har Maia som fast veterinær og hun og dyrepleierne er fantastiske med vår hund som er livende redd for sine labber.

5

God service hyggelig og hjelpsomme

5

Linda, Birgitte og Maren var på vakt i dag/ lørdag. Så hyggelig å komme hit med en gammel hund, trygghet og kompetanse, tusen takk!

5

Opplever alle som jobber der som imøtekommende og hyggelige. Flinke til å følge opp. Flott gjeng. Anbefales. Takk 👍

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Volvat Dyreklinikk

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-14.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 15:00.

Åpningstider

 • Mandag 20. mai
  Stengt
 • Tirsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Fredag
  08:00 ­- 19:00
 • Lørdag
  10:00 ­- 15:00
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

default avatar

Klinikkleder og veterinær

Caroline Sjåvik Landmark

Caroline er vår klinikkleder. Hun var utdannet veterinær i 2013 og har jobbet på flere smådyrklinikker før hun ble en del av team Volvat i 2018. Spesielle interesseområder innenfor veterinærmedisin er indremedisin og dermatologi og hun har flere kurs innen dette feltene. Caroline er omsorgsfull og nøyaktig i alt hun foretar seg og er ikke fornøyd før både eier og dyr også er det.  
Les mer om Caroline
Ingrid Andersen

Veterinær og fagansvarlig

Ingrid Andersen

Smådyrspesialistkandidat

Ingrid er utdannet veterinær fra 2006. Etter endt utdanning har hun jobbet ved flere dyreklinikker i både inn- og utland, før hun ble fast ansatt hos oss i januar 2012. Hun har en spesiell interesse for kirurgi og ultralyd og har dessuten i gang med spesialisering i smådyrsykdommer. Ingrid er en viktig del av grunnfjellet i team Volvat og har opparbeidet seg en rekke faste kunder. Både to- og firbeinte er i gode hender når de kommer til Ingrid. Hun er løsnings-orientert, dyre- og menneskekjær, og vi er glade og stolte over å ha henne med på laget! Erfaring   Smådyrspesialistkandidat 2019 Hun har etterutdanning innen kirurgi, ultralyd og endoskopi. Startet ESAVS-etterutdanning i ultralyd 2013, 2017-2018 Veterinær 2006  
Les mer om Ingrid
Maja Fortun

Veterinær

Maja Fortun

Veterinær dermatolog (CSAVP Dermatology)

Maja har sin utdannelse fra Norges Veterinærhøgskole, og har siden 2013 jobbet ved flere smådyrklinikker rundt om i Norge før hun kom til oss ved Volvat i 2016. At hun er faglig interessert og dyktig er hevet over enhver tvil! Selv om det meste innen smådyrmedisin er gøy, er nok akuttmedisin, ultralyd og dermatologi det som står hennes hjerte nærmest. Hun har fullført ESAVS sertifisering i dermatologi, og har mange års erfaring innenfor dette feltet. Hun tar i mot henviste pasienter og tilbyr utredning og behandling av både akutte og kroniske hud og øresykdommer. Du møter henne også i poliklinikk. Med Maja har vi fått en førsteklasses dyrlege, som er med på å opprettholde klinikkens høye faglig nivå og flotte lagånd. Erfaring Veterinær 2013 CSAVP Dermatologi Etterutanning innen dermatologi og indremedisin  
Les mer om Maja
Linn Lunow

Veterinær og fagansvarlig i odontologi

Linn Lunow

Linn ble uteksaminert ved Stiftung Tierärztliche Hochschule Hannover (Tyskland) i 2012, og hun jobbet ved en smådyrklinikk i Tyskland før hun kom hjem til Norge i 2014. Linn tilhørte Evidensias avdeling på Nannestad, før vi med glede kunne inkludere henne i vårt team i slutten av 2017! Linn er nøye og tålmodig, noe som kommer godt med i sitt arbeid med tenner og tannhelse. Som fagansvarlig i odontologi tilbringer hun mesteparten av tiden på «tannrommet» vårt, men hun er også å finne i poliklinikken.
Les mer om Linn
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook