Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

I dag: 08:00–19:00

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Volvat Dyreklinikk

-Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt

Evidensia Volvat Dyreklinikk er en moderne, velutstyrt smådyrklinikk med sentral beliggenhet på Hoff/Skøyen. Vi holder til i store lyse lokaler, men enkel adkomst med både bil, trikk og tog. Vi har gode parkeringsmuligheter.

Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger.

Behandlingstilbud ved Evidensia Volvat Dyreklinikk

 • Vaksine
 • Halhetsundersøkelser
 • Valp-og kattungekontroll
 • Indremedisinske utredninger
 • Gratis tannsjekk
 • Operasjoner
 • Helseundersøkelser
 • Ultralyd
 • ID-merking / microchip
 • Røntgen
 • Kloklipp
 • Endoskopi
 • Hudutredninger
 • Blod- og urinanalyser
 • Tannbehandlinger
 • Overvåking dagtid
 • Dentalrøntgen
 • Hjemmebesøk
Mer om oss

 

 

Vi ber om din tålmodighet

Onsdag 21. oktober går vi over til nytt journalsystem og håper våre kunder har forståelse for at vi kan bruke litt lengre tid på våre daglige gjøremål den første uken. Med nytt journalsystem vil det i fremtiden komme mange nye fordeler for deg som kunde: Felles system for alle våre Evidensia-klinikker betyr at vi enkelt kan hente opp sykehistorien til ditt kjæledyr uansett hvilke av våre klinikker du besøker. Vi får også online-system for timebestilling, der du som kunde selv kan bestille timer for de vanligste rutinebesøkene våre. Følg med på flere spennende digitale løsninger!

Fullført etterutdanning innen katteatferd 21. oktober

Vår dyktige dyrepleier Ann-Carin Johannessen har fullført sitt kurs over 2 år innen katteadferd, ISFM Advanced Certificate in Feline Behaviour. 

 

Vi tilbyr BOAS-gradering

Vi tilbyr nå BOAS-gradering til våre kunder med hunder av rasene mops, fransk bulldog og engelsk bulldog. Screeningprogrammet fra Norsk Kennel Klubb er utviklet av University of Cambridge med den hensikt å kunne avle på stadig sunnere hunder. Les mer om BOAS eller bestill time

 

Viktig informasjon om koronaviruset og smittevern på dyreklinikken

Smitteverntiltak ved besøk til dyreklinikk eller dyresykehus

Vi tar kun i mot timebestillinger i klinikken og må be alle om å ringe oss på forhånd. Dette gjelder nå også lørdager, hvor vi vanligvis har drop-in. Kun én person skal følge hvert dyr og vedkommende må bruke munnbind inne hos dyrlegen. Les om flere tiltak vi har igangsatt på klinikken som følge av pandemien, og hvordan du som kunde hos oss forholder deg til disse:

Smitteverntiltak

 

 

PS: Har du fått med deg vårt nye tilbud Min Dyrlege? Om du er i tvil om ditt dyr trenger å komme inn til klinikken, kan en videokonsultasjon med en av våre veterinærer være løsningen.

Om Min Dyrlege Digitalt mottak

 

 

Hjemmebesøk av veterinær (avtales god tid i forveien)

Evidensia Volvat Dyreklinikk tilbyr hjemmebesøk av veterinær

Noen dyr er engstelige for å dra til veterinæren og kanskje spesielt ved livsavslutning kan dette oppleves som en ekstra påkjenning for dyr og eier. Ved slike tilfeller kan våre veterinærer ved Volvat besøke dyret i sine vante omgivelser hjemme. Hjemmebesøk avtales god tid i forveien. Les mer om dette tilbudet:

om hjemmebesøk

 

Dyrenes butikk på Skøyen

Dyrenes Butikk ved Evidensia Volvat Dyreklinikk

På klinikken har vi en stor butikk der vi selger et bredt utvalg av fôr, utstyr og pleiemidler til hund og katt. Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget.

Om butikken og aktuelle tilbud

 

Drop-in for ormekur til din hund ved utenlandsreise

Kom innom vår klinikk på Skøyen for ormekur ved utenlandsreise

Du trenger ikke bestille time for ormekurbehandling hos oss! Kom innom med din hund, så hjelper vi deg. Husk å ta med passet.

Regler for å reise med kjæledyr kan du lese mer om på Mattilsynets nettsider.

Til Mattilsynet.no

 

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Bestill gratis tannsjekk

Evidensias Tannskole for hund

Velkommen til Evidensias tannskole for hunder! I åtte ulike avsnitt kommer vår tannveterinær til å gjennomgå alt du behøver å vite om hundens munn og tenner. Du får lære om enkel hjemmebehandling, vanlige symptomer og sykdommer, forebyggende tiltak og mye mer. Bli med å hjelp din hund til å få en god munn- og tannhelse!

Gå til Evidensias Tannskole

NYHET: Vi tilbyr nå videokonsultasjon med veterinær

Min Dyrlege er en digital dyreklinikk der du trygt og enkelt kan treffe våre veterinærer på mobilen, nettbrett eller pc når og hvor det passer for deg.

Les mer om Min Dyrlege

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde.

Vi håndhilser ikke
Vi er like glade for å se deg som før, men vi utsetter håndhilsingen til en annen gang

Vi gir deg tilgang til håndsprit
Benytt deg gjerne av håndspriten vi har satt frem, både når du kommer og når du går.

Vi minner deg på luftveishygiene
Hosting og nysing hører hjemme i papirlommetørklær som deretter kastes. Alternativt kan albuekroken brukes. Etterpå brukes håndsprit eller -vask.

Vi har ekstra fokus på klinikkhygiene
Evidensia har omfattende hygieneretningslinjer som gjelder på alle våre dyreklinikker.

Vask gjerne dyret ditt før du kommer
I og med at viruspartikler kan overføres på overflater, blir vi glade om du kommer til oss med en nyvasket hund! Husk bare å tørke pelsen godt før dere går ut.

Les våre smitteverntiltak

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon