Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

Idag: 08:30–19:00

Velkommen til Evidensia Volvat Dyreklinikk

-Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt

Evidensia Volvat Dyreklinikk er en moderne, velutstyrt smådyrklinikk med sentral beliggenhet på Hoff/Skøyen. Vi holder til i store lyse lokaler, men enkel adkomst med både bil, trikk og tog.

Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger.

Mer om oss

 

Åpningstider i julen

Lille julaften: åpent 08:30-16:00

Julaften, 1. og 2. juledag: Stengt

Nyttårsaften: Klinikk 10:00-14:00, butikk: 10:00-15:00

1.Nyttårsdag: Stengt

Vi ønsker alle våre kunder en nydelig førjulstid!

 

Smådyrspesialistkandidat

Vi er stolte av å kunne meddele at vår veterinær Ingrid Andersen er i gang med spesialisering innenfor smådyrsykdommer hos hund og katt! Spesialiseringen forløper seg over 3-5 år og kvalifiserer til tittelen «Spesialist i hunde- og kattesykdommer»

 

Dyrenes butikk

Dyrenes Butikk ved Evidensia Volvat Dyreklinikk

På klinikken har vi en stor butikk der vi selger et bredt utvalg av fôr, utstyr og pleiemidler til hund og katt. Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget.

Om butikken og aktuelle tilbud

 

Drop-in for ormekur ved utenlandsreise

Kom innom oss for ormekur ved utenlandsreise

Du trenger ikke bestille time for ormekurbehandling hos oss! Kom innom med din hund, så hjelper vi deg. Husk å ta med passet.

Regler for å reise med kjæledyr kan du lese mer om på Mattilsynets nettsider.

Til Mattilsynet.no

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.