Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

I dag: 10:00–15:00

Mandag-torsdag: Klinikk og butikk åpen 08:00-18:00 

Fredag: klinikk og butikk åpen: 08:00-16:00

Lørdag: klinikk: timebestilling 10:00-14:00, butikk: 10:00-15:00

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Volvat Dyreklinikk

-Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt

Evidensia Volvat Dyreklinikk er en moderne, velutstyrt smådyrklinikk med sentral beliggenhet på Hoff/Skøyen. Vi holder til i store lyse lokaler, men enkel adkomst med både bil, trikk og tog.

Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger.

Mer om oss

 

Viktig informasjon til våre kunder!

Smitteverntiltak ved besøk til dyreklinikk eller dyresykehus

På grunn av korona-utbruddet har vi redusert bemanningen noe og åpningstidene våre er nå mandag til torsdag 08:00-18:00, fredag: 08:00-16:00.  Lørdag tar vi kun i mot timebestillinger (ingen drop-in) 10:00-14:00. Vi vil prioritere akutte pasienter. Vær obs på at åpningstidene kan endre seg med kort varsel. Les om andre tiltak vi har igangsatt på klinikken som følge av den pågående situasjonen, og hvordan du som kunde hos oss forholder deg til disse:

Smitteverntiltak

 

Vi fornyer oss!

Fra uke 4 og i et par måneder fremover skal klinikken vår gjennomgå omfattende renovering. Prosessen er nøye planlagt, slik at vi kan holde åpent og ta imot kundene våre i hele perioden! Vi beklager om klinikken er litt på halv tolv visuelt når dere besøker oss, men vi lover at våre rutiner og faglige kompetanse holder samme høye kvalitet som alltid. Vi gleder oss veldig til å vise dere resultatet!

PS: underveis i oppussingen vil butikken redusere utvalget av hunde -og katteutstyr. Fôr, kosttilskudd og pleiemidler skal vi etter planen opprettholde utvalget av. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål vedrørende vårt sortiment.

 

Vi har utvidet våre åpningstider:

For å øke tilgjengeligheten for våre kunder, åpner vi nå for timebestilling fra klokken 08:00 mandag til fredag! Vi holder åpent til klokken 19:00 som vanlig. Kontakt oss for å avtale en time hos en av våre dyktige veterinærer!

 

Hjemmebesøk

Noen dyr er engstelige for å dra til veterinæren og kanskje spesielt ved livsavslutning kan dette oppleves som en ekstra påkjenning for dyr og eier. Ved slike tilfeller kan dyrlegen besøke dyret i sine vante omgivelser hjemme. Les mer om dette tilbudet:

om hjemmebesøk

 

Smådyrspesialistkandidat

Vi er stolte av å kunne meddele at vår veterinær Ingrid Andersen er i gang med spesialisering innenfor smådyrsykdommer hos hund og katt! Spesialiseringen forløper seg over 3-5 år og kvalifiserer til tittelen «Spesialist i hunde- og kattesykdommer»

 

Dyrenes butikk

Dyrenes Butikk ved Evidensia Volvat Dyreklinikk

På klinikken har vi en stor butikk der vi selger et bredt utvalg av fôr, utstyr og pleiemidler til hund og katt. Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget.

Om butikken og aktuelle tilbud

 

Drop-in for ormekur ved utenlandsreise

Kom innom oss for ormekur ved utenlandsreise

Du trenger ikke bestille time for ormekurbehandling hos oss! Kom innom med din hund, så hjelper vi deg. Husk å ta med passet.

Regler for å reise med kjæledyr kan du lese mer om på Mattilsynets nettsider.

Til Mattilsynet.no Unntak pga koronaviruset

 

 

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde.

Vi håndhilser ikke
Vi er like glade for å se deg som før, men vi utsetter håndhilsingen til en annen gang

Vi gir deg tilgang til håndsprit
Benytt deg gjerne av håndspriten vi har satt frem, både når du kommer og når du går.

Vi minner deg på luftveishygiene
Hosting og nysing hører hjemme i papirlommetørklær som deretter kastes. Alternativt kan albuekroken brukes. Etterpå brukes håndsprit eller -vask.

Vi har ekstra fokus på klinikkhygiene
Evidensia har omfattende hygieneretningslinjer som gjelder på alle våre dyreklinikker.

Vask gjerne dyret ditt før du kommer
I og med at viruspartikler kan overføres på overflater, blir vi glade om du kommer til oss med en nyvasket hund! Husk bare å tørke pelsen godt før dere går ut.

Les våre smitteverntiltak

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.