Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

I dag: 08:00–19:00

Dyrenes butikk -kvalitet for din firbente venn!

Som en del av klinikken vår, har vi en stor og fin butikk. Her har vi et stort utvalg av kvalitetsfôr for hund og katt, inkludert spesialdietter som kun er tilgjengelig for salg hos veterinær. I tillegg har vi et godt sortiment pleiemidler, utstyr og godbiter. Når du handler i vår butikk, kan du være trygg på å få gode råd og tips basert på kompetanse og erfaring.

Av merkene fôr vi fører, har samtlige vanlig fullkostfôr for valper, kattunger, voksne og senior. I tillegg tilbys et bredt utvalg spesialdietter, tilpasset en rekke sykdommer. Disse diettene selges kun hos dyreklinikker, og gjerne etter anbefaling av veterinær eller dyrepleier. Spesialdiettene kan for eksempel være relatert til vekt, mage-og tarm, hofter/ledd, hud, nyrer, lever, urinveier eller rekonvalesens. Finner du ikke ditt vanlige merke hos oss, er vi behjelpelige med å finne tilsvarende produkt fra vårt sortiment. Våre leverandører:

 

 

Andre merker vi fører: Trixie, Kong, Kennel, Non-stop, Hurtta, Virbac, Zoolac, Canikur, Petosan, Ever Clean, Litter Pearls, Provit, med flere.

Øvrig sortiment:

  • Pleiemidler og utstyr for hund: matskåler, halsbånd, sele og kobbel, lykter og reflekser, shampo og balsam, kosttilskudd, i tillegg til tyggeben og godbiter – godbiter også for hunder med matallergi!
  • Pleiemidler og utstyr for katt: matskåler, seler, kattetoalett, kattesand, reisebur, kattemalt, leker og godbiter

-for å nevne noe av det du finner i vår butikk!

Ring oss gjerne for mer informasjon om vårt sortiment, eller kom innom og sjekk ut utvalget -Om oss og veibeskrivelse

 

KAMPANJE 1.-30. juni!

Kjøp juniorfôr eller fôr til kattungen fra Royal Canin (minimum 4 kg) og få 10% rabatt + et av våre meget populære Evidensia fleecepledd med på kjøpet!

OBS! Valpen eller kattungen kommer aldri til å ville ligge på noe annet!