Evidensia Tromsø Veterinærsenter
Idag: 08:00–18:00

Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr,
derfor skal vi være det aller beste for dyrene.

Vi tilbyr avanserte tjenester, topp moderne utstyr og lokaler og et kompetent og faglig personale. Deg og ditt dyrs beste er vår målsetting.

På vårt dyrehospital er det delt venterom for hund og katt, to operasjonssaler, egen tannavdeling, laboratorium, separat oppstalling for hund og for katt, rehabilitering og et eget stille-rom.

Vi legger inn og overvåker syke dyr døgnet rundt dersom nødvendig. Vi er tilgjengelig når du trenger oss og tilbyr døgnvakt på telefon for akutte situasjoner. Klinikken er sertifisert av Den Norske Veterinærforening, som garanterer at vi følger høyeste standarden på vår veterinærpraksis.

Øyelysing fredag 01.02.19

Ernst-Otto Ropstad
Spesialist øyesykdommer

Ernst-Otto er spesialist i øyesykdommer og autorisert øyelyser.

Han er Diplomate European College of Veterinary Opthalmology (ECVO) og arbeider til daglig ved Norges Veterinærhøgskole (NVH).

Gratis valpekveld 12.02.2019

Vi inviterer til gratis valpekveld på klinikken 12.02.2019 kl.19:00.

Kveldens program:
- Omvisning på klinikken
- "Kjenn din valp - hva er normalt og hva er unormalt? Forebygging av skader og sykdom" v/ Veterinær Marit Vader
- "Gi hunden den beste start på livet - ernæring for valper" v/ Veronica Wister, representant for Royal Canin.
Gratis goodiebag og fôrprøve til alle deltakere, samt mulighet til å benytte seg av gode tilbud i butikken!

Begrenset antall plasser, ring 776 59 310 for påmelding. Obs - kvelden foregår uten valp.

Faglighet og omsorg

Vårt mål er å yte den service vi mener er best for deg og ditt dyr. Dette kan være alt fra avansert diagnostikk og behandling, til samtale, empati og forståelse. Sammen kan vi legge rammene for hva som er det riktige for dere. Hos oss møter du engasjerte og dyktige medarbeidere på telefonen, i resepsjonen og i klinikken. Vi tar alle jevnlig etterutdanningskurs. Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice, vår faglige kvalitet og for å bevare våre ansattes trivsel og humør.

Sertifisert klinikk

Å være sertifisert av Den Norske Veterinærforeningen er et kvalitets-bevis, som sikrer våre kunder at deres dyr blir ivaretatt etter gjeldende høye standard satt av foreningen. Sertifiseringen har vi fått etter søknad og tilsyn av Veterinærforeningens godskjennelsekomité. Komiteen gjør en grundig gjennomgang av at klinikken tilfredsstiller foreningens krav til høy faglige kompetanse og etterutdanning, er topp moderne utrustet og at alle nødvendige rutiner og hygienekrav følges nøye. Klinikker som er sertifisert blir kontinuerlig fulgt opp og kontrollert, så kunden er sikret at kvaliteten opprettholdes.
Du kan lese mer om klinikksertifisering på Den Norske Veterinærforening sine hjemmesider.

Til Veterinærforeningens sider