Evidensia Tromsø Veterinærsenter
Idag: 10:00–13:00

Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr,
derfor skal vi være det aller beste for dyrene.

Vi tilbyr avanserte tjenester, topp moderne utstyr og lokaler og et kompetent og faglig personale. Deg og ditt dyrs beste er vår målsetting.

På vårt dyrehospital er det delt venterom for hund og katt, to operasjonssaler, egen tannavdeling, laboratorium, separat oppstalling for hund og for katt, rehabilitering og et eget stille-rom.

Vi legger inn og overvåker syke dyr døgnet rundt dersom nødvendig. Vi er tilgjengelig når du trenger oss og tilbyr døgnvakt på telefon for akutte situasjoner. Klinikken er sertifisert av Den Norske Veterinærforening, som garanterer at vi følger høyeste standarden på vår veterinærpraksis.

Stengt klinikk 25.10.2018

Klinikken holder stengt torsdag 25.10.2018 på grunn av internt arrangement. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre. Ved behov for akutt hjelp er vi tilgjengelig på vakttelefon (948 26 414). Butikken er åpen fra 16 til 18.

Gratis valpekveld 25.09.2018

Vi inviterer til gratis valpekveld på klinikken 25.09.2018 kl.19:00.

Kveldens program:
- Omvisning på klinikken
- "Kjenn din valp - hva er normalt og hva er unormalt? Forebygging av skader og sykdom" v/ Veterinær Marit Vader
- "Gi hunden den beste start på livet - ernæring for valper" v/ Veronica Wister, representant for Royal Canin.
Gratis goodiebag og fôrprøve til alle deltakere, samt mulighet til å benytte seg av gode tilbud i butikken!

Begrenset antall plasser, ring 776 59 310 for påmelding. Obs - kvelden foregår uten valp.

Faglighet og omsorg

Vårt mål er å yte den service vi mener er best for deg og ditt dyr. Dette kan være alt fra avansert diagnostikk og behandling, til samtale, empati og forståelse. Sammen kan vi legge rammene for hva som er det riktige for dere. Hos oss møter du engasjerte og dyktige medarbeidere på telefonen, i resepsjonen og i klinikken. Vi tar alle jevnlig etterutdanningskurs. Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice, vår faglige kvalitet og for å bevare våre ansattes trivsel og humør.

Sertifisert klinikk

Å være sertifisert av Den Norske Veterinærforeningen er et kvalitets-bevis, som sikrer våre kunder at deres dyr blir ivaretatt etter gjeldende høye standard satt av foreningen. Sertifiseringen har vi fått etter søknad og tilsyn av Veterinærforeningens godskjennelsekomité. Komiteen gjør en grundig gjennomgang av at klinikken tilfredsstiller foreningens krav til høy faglige kompetanse og etterutdanning, er topp moderne utrustet og at alle nødvendige rutiner og hygienekrav følges nøye. Klinikker som er sertifisert blir kontinuerlig fulgt opp og kontrollert, så kunden er sikret at kvaliteten opprettholdes.
Du kan lese mer om klinikksertifisering på Den Norske Veterinærforening sine hjemmesider.

Til Veterinærforeningens sider