Dyrefôr til hund og katt

Alle våre dyrebutikker selger dyrefôr. Våre ansatte har god kompetanse og ved å besøke en av våre klinikker eller dyresykehus vil du få rådgivning på hvilket fôr du bør velge for ditt dyr.

Det er viktig at maten som hunden eller katten får i seg er tilpasset alder, fysisk tilstand og aktivitetsnivå. Våre dyrepleiere og veterinærer har god kunnskap om riktig fôr. De hjelper deg med å finne frem i jungelen av alle de ulike fôrtypene som finnes på markedet. I våre butikker har vi valgt ut ulike sorter som vi selv stoler på at er av høy kvalitet. Noen ganger kreves spesialfôr som ren behandling av en sykdomstilstand. I våre dyrebutikker finner du også slikt fôr, og vi hjelper deg gjerne.

Vi fører Purina Pro Plan Expert Care Nutrition som er et fullverdig vedlikeholdsfôr utviklet eksklusivt for Evidensia. Vi fører også veterinærfôret til Purina som brukes ved ulike sykdommer eller behandlinger.

Fôr til dyr

Alle våre dyrebutikker selger fôr fra Purina Pro Plan, Royal Canin og Hill’s. Våre ansatte kurses jevnlig for å kunne vite hvilket fôr eller hvilken diett som passer akkurat din hund eller katt. Spør oss om kostholdsråd.

Alle våre fôrleverandører har smaksgaranti.

Purina

Purina sin historie går tilbake til 1894, men det vi kjenner som dagens Purina går tilbake til 2001. De har gjort en rekke banebrytende forskning de siste 20 år, og var blant annet de første til å implementere ernæring på molekylnivå for leddpasienter i 2004.

Se vår eksklusive serie fra Purina Pro Plan Expert Care Nutrition

Royal Canin

Royal Canin ble etablert på slutten av 1960-tallet i Frankrike som heter Montpellier. Mannen bak fôret var en veterinær som så at pasientene han hadde slet med kløe, røyting og generelt dårlig hud- og pelskvalitet. Veterinæren ved navn Jean Cathary mistenkte at deres dårlige hud og pels skyldtes et ikke-optimalt kosthold og det var i denne forbindelsen at «The Yellow Soup» ble lansert. Veterinæren merket raskt bedring i hudsymptomene til pasientene sine. Og selv om Royal Canin selvsagt har tatt kvantesprang siden den gang, så er fremdeles en av deres sterkeste linjer produkter til hudpasienter.

Hill’s

Hill’s sin historie går helt tilbake til 1907, men det var ikke før på 1960-tallet at det vi i dag kjenner som Hill’s Pet Nutrition tok form. Også dette av en veterinær, som fikk i oppdrag i å lage en diett til en nyresyk Schæfer. Diettens suksess la grunnlaget for Hill’s Prescription Diets, og k/d-dietten er fortsatt en velkjent diett den dag i dag til tross for at oppskriften har endret seg en god del.

Les mer om fôring av voksende valper, fôring av katt eller eldre kjæledyr.

Spesialfôr

Studier har vist at ernæringen kan ha en stor påvirkning på hvordan dyr kommer seg etter sykdom eller operasjon. Vi fører veterinærfôr til alle typer forbigående eller kroniske sykdommer.

Se veterinærfôr fra Purina Pro Plan

Les mer om riktig ernæring for hund og katt 

Dyreklinikker som tilbyr denne tjenesten

Vennligst vent mens vi laster inn våre dyreklinikker