Veterinærvakt, akutt dyrlege til ditt kjæledyr

Veterinærvakt, akutt dyrlege til ditt kjæledyr

Evidensia tilbyr veterinærvakt for ditt kjæledyr i de fleste områder hvor vi har våre dyreklinikker og dyresykehus. Her finner du en oversikt over hvordan du kommer i kontakt med oss om dyret ditt får en akutt skade eller sykdom.

For å sikre deg og ditt kjæledyr den best mulig servicen, er det viktig at du ringer før du kommer inn til oss. Noen av våre dyreklinikker og dyresykehus har tilkallingsvakt som betyr at de ikke alltid er fysisk tilstede på dyreklinikken. 

Veterinærvakt i Oslo

Døgnåpent dyresykehus i Oslo, akuttvakt 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

Utover at vi er et høyt spesialisert henvisningsdyresykehus tilbyr også Evidensia Oslo Dyresykehus døgnåpen veterinærvakt. Hos oss er det er alltid veterinær til stede, hele året. På den måten kan vi sikre best pleie for innlagte pasienter, og et godt akutthjelptilbud døgnet rundt.

For å unngå at vårt vaktteam blir avbrutt midt under f.eks. en operasjon, ber vi om at du ringer dyresykehuset før du kommer til oss.

Om dyret ditt blir akutt syk eller skadet, ring 22 68 35 00

 

Drop-in ved akutt skade i ordinær åpningstid

I ordinær åpningstid på hverdager har vi to klinikker som tilbyr drop-in uten timeavtale.

Evidensia Oslo Dyresykehus har drop-in følgende tider

Mandag til fredag: kl 09.00–11.30

Mandag til torsdag: kl 12.30-14.30 og kl 16.30–19.00

 

Evidensia Kolsås Dyrehospital har drop-in følgende tider:

Mandag til fredag kl. 08.00 – 11.00 og mellom kl 17.00 – 19.00

Lørdag fra kl 09.00 – 13.00

 

Dyrlegevakt i Vestfold

Evidensia Vestfold Dyrehospital har akuttvakt alle hverdager og lørdager frem til kl 24.00.

De tilbyr også akuttvakt søndager og alle helligdager fra 08.00 til 24.00.

Vår tilkallingsvakt er ikke fysisk tilstede ved dyreklinikken. Ring 33 32 90 00 for å komme i kontakt med veterinær på vakt.

Mjøsvakta – Akuttvakt for kjæledyr i Mjøsregionen i Hedmark og Oppland

Evidensia Dyreklinikk Lillehammer inngår i Mjøsvakta som tilbyr døgnvakt/veterinærvakt for hund, katt, kanin og andre kjæledyr. Mjøsvakta er et privat samarbeid mellom Evidensia Dyreklinikk Lillehammer, Vetsentrum Hamar, Brumunddal Dyreklinkk og Anicura Dyreklinikk Gjøvik. Vakthavende veterinær i Mjøsvakta kan nås på telefonnummer 820 90 190

Vaktsamarbeid i Trøndelag

I Trøndelag inngår våre dyreklinikker i tre ulike vaktsamarbeid slik at du alltid kan ringe tre ulike telefonnummeret om du opplever at kjæledyret ditt trenger veterinærhjelp utenom ordinære åpningstider. Vaktsamarbeidene går parallelt med flere dyreklinikker i hvert samarbeid.

Evidensia Trondheim Dyresykehus deltar i Dyrlegevakta i Trondheim, og du når oss på telefon 45 47 33 33

Evidensia Trøndelag Dyreklinikk inngår i Smådyrvakta i Trøndelag som du når på telefon 908 10 100.

Evidensia Orkdal Dyresenter har telefon som betjenes 24 timer i døgnet av veterinærer. Vakten roterer på de ulike klinikkene. Ring 72 48 02 00 ved akuttsituasjoner, så blir du satt over til vakthavende veterinær.

 

Dyrlegevakt Bodø

Utenom ordinære åpningstider kan du ringe Evidensia Bodø Dyresykehus på telefon 75 56 52 60. På telefonsvareren vil du da få mobilnummeret til vakthavende veterinær.

Akuttvakt Tromsø

Evidensia Tromsø Veterinærsenter har akuttvakt alle ukedager 24 timer i døgnet til og med lørdag klokken 12.00.

Klinikken tilbyr også drop-in uten timeavtale hver lørdag fra 10:00–13:00

Fra lørdag kl 12.00 til mandag kl 08.00 inngår dyreklinikken i Tromsø Kommunale smådyrvakt. Dette er et vaktsamarbeid mellom 2 dyreklinikker, der dyreklinikkene har vakt annenhver helg. Smådyrvakta er en ordning som innebærer god og sikker beredskap for smådyrene i regionen. Som eier vil du til enhver tid kunne ringe og bli satt over videre til vakthavende veterinær.

Ring 948 26 414 for akutt veterinærhjelp i Tromsø

 

 

Når bør jeg oppsøke akuttvakt?