Evidensia Harstad Dyresykehus

Et trygt sted for dyr, eiere og ansatte

I dag: Stengt

Rehabilitering

Rehabilitering av hunder og katter er viktig etter operasjoner, hos eldre dyr som er stive og støle, pasienter som bør slankes, eller pasienter som bør bygge muskler eller få bedre balanse.

Vi har laser som er et godt hjelpemiddel og som gir dyrene god behandling.

Laserterapi

Vi tilbyr laserterapi ved klinikken. Laserterapi kan redusere smerter og inflammasjon i forbindelse med en rekke akutte eller kroniske tilstander. Eksempler på hvor man kan bruke laser er til behandling av: infeksjoner, munn- og tannkjøttproblemer, smerter og betennelser i muskler og ledd, frakturer, i etterkant av operasjon, til sårheling og en rekke andre ting. Dessuten oppleves laserbehandling svært behagelig og avslappende for dyret.

Laserbehandling anbefales til hunder og katter med problemer i kroppen. Laser virker bra mot både akutte og kroniske tilstander. Ved laserbehandling blir cellene tilført ekstra energi, som fører til hurtigere koagulasjon ved akutte skader i vevet, hvilket reduserer ødemer og hevelse.

  • Laserterapi virker sterkt dempende på betennelser/inflammasjoner, både i akutte og kroniske tilfeller.
  • Laserterapi øker dannelsen av kollagent vev og medvirker dermed en hurtigere sårheling av hud, muskulatur og benvev.
  • Laserterapi mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker evnen til å bekjempe bakterier, virus og sopp.
  • Laserterapi øker blodgjennomstrømningen, også i områder med nedsatt sirkulasjon og/eller kroniske muskelspenninger.
  • Laserterapi virker smertedempende, ved å redusere smerten i primærområdet, og dels ved å stimulere kroppens produksjon av endorfiner og encephalin.
  • Laser har ingen kjente bivirkninger, og hunder og katter pleier å nyte behandlingen.

Før laserbehandling er det viktig at veterinæren får vite all aktuell medisinsk informasjon om din hund/katt. Dvs evntuelle medisiner som den bruker og om den har noen implantater.

Vi kan tilby ulike behandlingspakker tilpasset ditt kjæledyrs behov. Ta kontakt med klinikken for mer informasjon og pris.

Alle våre kirurgiske pasienter får laser etter operasjonen gratis. Dette for å fremme healing og lindre smerte.