Evidensia Åssiden Dyreklinikk

Idag: 08:00–20:00

Velkommen til oss på Evidensia Åssiden Dyreklinikk. Hos oss tilbys utmerket service og behandling for ditt viktige familiemedlem.

I over 20 år har vi spesialisert oss på behandling av kjæledyr. Vi utfører de fleste undersøkelser og behandlinger, og mottar derfor mange henvisninger fra andre dyrleger. Våre entusiastiske veterinærer og dyrepleiere etterutdanner seg kontinuerlig for å alltid holde seg oppdatert på den siste forskning innen dyrehelse. Tilknyttet klinikken er også vår egen dyrebutikk. Kom gjerne innom for veiledning, enten det gjelder fôr, pleiemidler eller leker. Evidensia Åssiden Dyreklinikk har siden 2000 hatt kvalitetsstempelet «Dyreklinikk sertifisert av Den Norske Veterinærforening».

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr i Drammen. Derfor skal vi være det aller beste for dyrene.

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.