Finn din nærmeste dyreklinikk i Trondheims-regionen

Veterinær i Trøndelag

I Trøndelags-området har vi både små dyreklinikker og et stort dyresykehus som har veterinær på vakt 24 timer i døgnet, hver dag hele året. Våre dedikerte dyrleger og dyrepleier hjelper deg med forebyggende helse eller behandling av sykdom eller skader hos ditt kjæledyr

Evidensias dyreklinikker i Trøndelag

Evidensia Trondheim Dyresykehus

Østre Rosten 78B, 7075 Trondheim
73 91 80 01
Bestill time

Dyresykehuset er nå døgnbemannet med veterinær alltid tilstede

Ring 73 91 80 01 ved akutte skader eller sykdom hos ditt kjæledyr

Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

Grilstadvegen 1, 7053 Ranheim
73 82 25 25 
Bestill time

Evidensia Orkdal Dyresenter

Mælaveien 2, 7300 Orkanger
72 48 02 00
Bestill time

Tilbud ved våre dyreklinikker i Trøndelag

Evidensia Trondheim Dyresykehus og Evidensia Trøndelag Dyreklinikk ligger plassert slik at vi kan tilby veterinærtjenester på begge sider av Trondheim by. I tillegg finner du Evidensia Orkdal Dyresenter sør for byen.

Vi kan tilby våre kunder poliklinikk med separat katteavdeling, gode oppstallingsmuligheter, stort og velutstyrt laboratorium, egen kirurgi- og intensivavdeling, samt egne rom for rehabilitering, tannbehandling, CT-, røntgen- og ultralydundersøkelser. I tillegg til godt utstyrt butikk. Evidensia Trondheim Dyresykehus er nå også døgnbemannet med veterinær alltid tilstede for hele Midt-Norge. Alle våre dyreklinikker kan også tilby gode tannhelsetjenester til kjæledyr, blant annet alltid gratis tannsjekk.

Veterinær i Trøndelag med CT maskin

Våre veterinærer i Trøndelag

Våre veterinærer og dyrepleiere har fokus på personlig service der dyret og dyreeieren er viktigst. Vi setter trygghet for ditt kjæledyr høyt, og ønsker at alle våre pasienter skal ha en god opplevelse på våre klinikker.

Vi etterstreber alltid å gjøre vårt beste, for å møte både deg og ditt dyr med omsorg, forståelse og respekt. Vi vil se flere friske og lykkelige dyr i Trøndelag.

Se alle Evidensia dyreklinikker