Evidensia Volvat Dyreklinikk

Omsorg, kvalitet og høyt faglig nivå

I dag: 10:00–15:00
Akuttvakt

Nyheter fra Volvat Dyreklinikk

Her legger vi ut informasjon som har vært publisert på vår startside, slik at våre kunder kan holdes oppdaterte på nyheter og aktiviteter på vår dyreklinikk når det måtte passe. Vi har hatt mange aktiviteter i 2020, med utvidet åpningstider, ombygging og renovering av våre lokaler. Samtidig har vi økt bemanningen og dermed økt kapasiteten. Våre ansatte, veterinærer og dyrepleiere, holder seg stadig oppdaterte ved å delta på kurs og etterutdannelse, som sikrer vår faglige kompetanse og sørger for at dyrene mottar den beste behandlingen. Vi har også flere nye ansatte i vårt team, og de kan du lese mer om her.

  • Oktober 2020:

Fullført etterutdanning innen katteatferd

Vår dyktige dyrepleier Ann-Carin Johannessen har fullført sitt kurs over 2 år innen katteadferd, ISFM Advanced Certificate in Feline Behaviour. 

  • Juni 2020:

Velkommen til vår nyrenoverte dyreklinikk!

Etter flere måneder med renovering av våre lokaler, er vi stolte over å endelig kunne fremstå i ny, moderne drakt! Vi har blant annet fått flere undersøkelses- og oppstallingsrom og dermed økt kapasitet. Kom gjerne innom for en hyggelig prat, handel i vår butikk eller benytt deg av vårt brede utvalg av veterinærtjenester. Velkommen!

  • Januar 2020:

Utvidede åpningstider for deg og ditt dyr:

For å øke tilgjengeligheten for våre kunder, har vi nå åpent for timebestilling i dyreklinikken og butikken fra klokken 08:00 mandag til fredag! Vi holder åpent til klokken 19:00 som vanlig. Kontakt oss for å avtale en time hos en av våre dyktige veterinærer!

 

September 2019:

Smådyrspesialistkandidat

Vi er stolte av å kunne meddele at vår veterinær Ingrid Andersen er i gang med spesialisering innenfor smådyrsykdommer hos hund og katt! Spesialiseringen forløper seg over 3-5 år og kvalifiserer til tittelen «Spesialist i hunde- og kattesykdommer»