Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

Idag: 08:00–18:00

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr i Trondheim.

Evidensia Trøndelag Dyreklinikk er et dyrehospital i Trondheim som ble etablert i 1992 og har vært i kontinuerlig utvikling siden. Klinikken ligger på Ranheim i Trondheim og ble som første klinikk i Sør-Trøndelag sertifisert av Den Norske Veterinærforening i 2001.

Ved Evidensia Trøndelag Dyreklinikk vet vi at kjæledyrene er noe av det kjæreste dere har. Derfor kan vi gjennom våre ansatte tilby en god faglig kompetanse og et bredt behandlingstilbud. Dette gjør at du trygt kan overlate ditt kjære dyr i våre hender og være sikker på at dyret får den beste behandlingen som er tilgjengelig på markedet med de mest følsomme hender.

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Gratis gradering av kortsnutede raser (BOAS)

Lager hunden eller katten din lyder når den puster?

Dette er ikke normalt og tyder på at dyret kan ha et medfødt pusteproblem.

"Over 90% av BOAS-affiserte hunder får en markant bedring i livskvalitet og energinivå etter operasjon. Ofte er det ikke før etter operasjon man forstår hvor plaget hunden har vært."

Vi lanserer derfor nå et fast tilbud for GRATIS gradering av kortsnutede raser.
Kontakt oss på telefon 73 82 25 25 for å bestille time!

Les mer om BOAS og få oversikt over symptomer