Evidensia Bærum Dyreklinikk

Din personlige dyreklinikk

Idag: 08:30–19:00

Evidensia Bærum Dyreklinikk – alltid det beste for dyrene

Vi er en personlig dyreklinikk med beliggenhet på Høvik i Bærum. Hos oss finner du et kompetent team med veterinærer og dyrepleiere som vil gi kjæledyret ditt den beste behandlingen. Vi tilbyr personlig service, topp moderne utstyr og lang erfaring. Vi behandler primært hunder og katter. Vi forsikrer deg om et høyt kunnskapsnivå og tilbyr det siste innen behandling, medisin og utstyr. Vi utfører alltid vårt arbeid med stor omsorg for dyret.

Hjertelig velkommen til Evidensia Bærum Dyreklinikk med ditt viktige familiemedlem!

  • Timebestilling fra kl. 08.30- 19.00 på hverdager. Vi tar også i mot drop-in timer, men da må man påregne ventetid.
  • Lørdager har vi drop-in fra kl. 09.00-13.00

For akutt hjelp utenom åpningstidene, ta kontakt med Evidensia Oslo Dyresykehus på telefon 22 68 35 00 som har døgnåpent!

Vi har også hundefrisør på klinikken, ring Britt Kalleberg på telefon 926 53 212 for bestilling!

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon