Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk

Omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr

Idag: 14:00–20:00

Velkommen til Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk

Ved Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk vil du finne et vennlig og faglig dyktig personale. Vi ønsker å sette kunden i fokus, og behandle deg og kjæledyret ditt med forståelse og respekt i enhver sammenheng. Vi har et nært samarbeid med Evidensia Nannestad Dyreklinikk og du vil kunne møte flere av våre ansatte ved begge klinikker.

Gjerdrum Dyreklinikk ligger midt i Ask sentrum i 2. etasje i Sentrumsgården (nabobygget til Bunnpris). Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlingstilbud for hund, katt og andre firbeinte venner!

Vi kan tilby deg som kunde følgende:

  • Solid kirurgisk kompetanse og tilbyr et bredt utvalg av kirurgiske behandlinger.
  • Bred erfaring innen halthet-, sykdoms- og indremedisinske utredninger.
  • Moderne og avansert utstyr, bl.a. røntgen og blodanalyser.
  • Dyktige, profesjonelle og omsorgsfulle ansatte som alltid jobber mot Evidensia sin visjon: Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. 

Som del av Evidensia er vi en av Europas kvalitetsledende veterinærkjeder. Hos oss får viktige familiemedlemmer veterinærmedisinsk service i verdensklasse.

Hjertelig velkommen til oss med ditt viktige familiemedlem!

Informasjon før, under og etter deres besøk hos oss

Vi prioriterer kunder som har satt opp time på forhånd, men hjelper alle som kommer inn så raskt vi kan. Vi undersøker og behandler både akutte og kroniske sykdommer, samt rutinebesøk i klinikken hver dag hele dagen. Dersom det er tilstander som krever mer omfattende utredning blir dyret lagt inn, eller satt opp til undersøkelse en annen dag.

Før ditt besøk hos oss

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon

Valpekampanje i hele mai!

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet: Riktig fôring, sosialisering, oppdragelse og sykdomsforebygging er noen stikkord.

Vi på Evidensia Nannestad & Gjerdrum dyreklinikk ønsker å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd.
I tillegg til veiledning og gode råd ønsker vi å tilby alle valper under 1 år vaksine og full helsesjekk til kun 390kr!
Dessuten får alle valper som kommer til oss med seg en gratis goodiebag, stappfull med nyttig informasjon og spennende godsaker!