Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk

Omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr

Idag: 08:00–15:00

Velkommen til Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk

Ved Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk vil du finne et vennlig og faglig dyktig personale. Vi ønsker å sette kunden i fokus, og behandle deg og kjæledyret ditt med forståelse og respekt i enhver sammenheng. Vi har et nært samarbeid med Evidensia Nannestad Dyreklinikk og du vil kunne møte flere av våre ansatte ved begge klinikker.

Gjerdrum Dyreklinikk ligger midt i Ask sentrum i 2. etasje i Sentrumsgården (nabobygget til Bunnpris). Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlingstilbud for hund, katt og andre firbeinte venner!

Vi kan tilby deg som kunde følgende:

  • Solid kirurgisk kompetanse og tilbyr et bredt utvalg av kirurgiske behandlinger.
  • Bred erfaring innen halthet-, sykdoms- og indremedisinske utredninger.
  • Moderne og avansert utstyr, bl.a. røntgen og blodanalyser.
  • Dyktige, profesjonelle og omsorgsfulle ansatte som alltid jobber mot Evidensia sin visjon: Vi vil se flere friske og lykkelige dyr. 

Som del av Evidensia er vi en av Europas kvalitetsledende veterinærkjeder. Hos oss får viktige familiemedlemmer veterinærmedisinsk service i verdensklasse.

Hjertelig velkommen til oss med ditt viktige familiemedlem!

Informasjon før, under og etter deres besøk hos oss

Vi prioriterer kunder som har satt opp time på forhånd, men hjelper alle som kommer inn så raskt vi kan. Vi undersøker og behandler både akutte og kroniske sykdommer, samt rutinebesøk i klinikken hver dag hele dagen. Dersom det er tilstander som krever mer omfattende utredning blir dyret lagt inn, eller satt opp til undersøkelse en annen dag.

Før ditt besøk hos oss

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon

Seniorkampanje for din katt eller hund 21.10.19-24.11.19

Nå er det tid for å gi våre eldre kjæledyr litt ekstra oppmerksomhet.
Vi ved Evidensia Nannestad- og Gjerdrum dyreklinikk ønsker derfor å gi dere et ekstra godt tilbud på en seniorsjekk.

Pakken for hund inneholder full helsesjekk inkludert kontroll av tenner, samt blodprøve, urinprøve og kostholdsråd.
Pakken for katt inneholder full helsesjekk inkludert kontroll av tenner, samt blodprøve, kontroll av stoffskiftet, og kostholdsråd.

Ved å fange opp symptomer tidlig i et sykdomsforløp, kan både livskvalitet og -lengde økes.
Ring oss, så finner vi en tid som passer!