Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk

Omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr

I dag: Stengt

Før besøket

Vi prioriterer kunder som har satt opp time på forhånd, men hjelper alle som kommer inn så raskt vi kan. Vi undersøker og behandler både akutte og kroniske sykdommer, samt rutinebesøk i klinikken hver dag hele dagen. Dersom det er tilstander som krever mer omfattende utredning blir dyret lagt inn, eller satt opp til undersøkelse en annen dag.

Før operasjonen

Dyr som skal opereres får vanligvis beskjed av oss om å bli levert inn om morgenen, hunder skal vare godt luftet før dette. Hunder og katter må være fastende fra ca 12 timer før operasjonen men ha fri tilgang på vann hvis ikke annen beskjed er gitt. Kaniner og gnagere skal aldri faste.

Når du kommer

Henved deg til resepsjonen ved ankomst. Husk at vi er en dyreklinikk med forskjellige pasienter som både kan være smittsomme og av andre grunner ikke bør komme i kontakt med andre dyr. Derfor ber vi alle om å holde hundene sine i kort bånd og katter i bur.

Dyr som klør, hoster, har diaré eller oppkast må gjerne vente i bilen før de tas inn til klinikken, men husk å melde ifra at dere er kommet.

Etter besøket

Når du kommet hjem med dyret ditt er det viktig at du som eier følger de råd du fått av oss, du vil ha stor innvirkning på det som skjer før og etter operasjonen, noe som kan påvirke hvor godt resultatet blir.
Avhengig av inngrep og diagnose kan det være aktuelt med bruk av halskrage/body, forskjellige medisiner, restriksjoner på mosjon og eventuelt bruk av diettfôr. Du får som regel med et skriv av oss med de viktigste punktene for deg å huske på.

Når vi funnet ut hva som feiler dyret ditt er det viktig med god oppfølging. Selv om dyret ditt virker kvikkere allerede etter et par dager er det av stor betydning at dere forsetter med eventuelle medisiner som avtalt og tar kontakt hvis dere ikke ser noen bedring. Det er viktig at dere kommer på de kontroller som er satt opp sånn at vi kan friskmelde dyret og forhindre at problemene kommer igjen.
Dersom dere lurer på noe som helst er det bare å ringe, vi er her for deg og dyret ditt!

Inneliggende pasienter

Tilstander som krever grundigere undersøkelse/behandling enn det som er mulig under en vanlig poliklinikktime tas inn for utredning/behandling. Dyrene blir oppstallet på klinikken og tas godt vare på av våre dyrepleiere og assistenter, som regel kan dyret hentes samme ettermiddag. Ved innleggelse avtaler vi med eier hva som skal gjøres og tar fortløpende kontakt dersom vi oppdager at det er nødvendig med supplerende undersøkelser. Det er fint om dere i denne perioden kan være tilgjengelig på telefon.

Når pasientene våre blir levert inn til oss får de sitt eget bur i en av våre oppstallingsavdelninger, de får egne tepper og senger og som regel tilbyr vi alltid mat og vann til alle pasienter ut i fra deres egne behov. Alle katter får kattekasser og hunder luftes regelmessig. Alle pasienter har sin egen ansvarlige veterinær og dyrepleier som passer godt på de under hele besøket.

Før vi bedøver dyrene gjennomgår pasienten alltid en grundig klinisk helseundersøkelse. For eldre dyr anbefaler vi som regel en pre-anestetisk blodprøve, her vil man kunne avdekke spesielle tilstander som nyre- og leversykdommer eller skjulte infeksjoner som krever særlig årvåkenhet under narkosen og eller behandlingen. Dette er ikke noe vi utfør rutinemessig så gi oss gjerne beskjed dersom du ønsker at vi i forbindelse med besøket tar en blodstatus på dyret ditt.

Betaling

Kort/Kontant
Vi ser helst at alle behandlinger betales kontant eller med kort i forbindelse med besøket.

Forsikring
For de dyr som er forsikret i Agria, eller Gjensidige kan vi ved beløp over 2000 kr utføre direkteregulering med forsikringsselskapet slik at du som eier kun betaler egenandelen din hos oss.

Faktura/delbetaling med Dyrekonto. 
Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr. Du betaler enten hele summen uten kostnad eller velger en fordelaktig delbetaling. Delbetaling inntil 12 mnd. er rentefritt. Ønsker du et lavere månedsbeløp kan du delbetale i opptil 72 måneder med rente. Valget er ditt, og du velger først når du har mottatt fakturaen. Du søker om Dyrekonto her eller i klinikken. Ønsker du å søke i klinikken, må gyldig legitimasjon medbringes. Fakturaen fra Resurs Bank mottar du måneden etter du har vært hos oss. Den kommer i midten av måneden, og har betalingsfrist siste dag den måneden.