Evidensia Nannestad Dyreklinikk

Omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr

I dag: Stengt

Butikken vår

Fôr

I butikken vår har vi et bredt utvalg av både hunde- og kattefôr til syke og friske dyr. Fôr er mange ganger en del av behandling eller forebygging av ulike typer sykdommer og tilstander, også for sunne og friske individer er det viktig med fôr av høy kvalitet.

Fôret du får kjøpt i matbutikkene inneholder ofte mer mineraler og salter enn hva som er bra for dyrene. Det bli ofte brukt kjøtt av dårlig kvalitet. Proteiner av mindre god kvalitet er vanskeligere for kroppen å ta opp, størstedelen går rett gjennom tarmsystemet og dyret må spise mer for å få i seg nok næring.

Vi har smaksgaranti på alt fôr vi selger sånn at du som eier alltid får pengene igjen eller kan bytte til en annen fôrtype hvis hunden eller katten din ikke liker maten.

Vår hovedleverandør av fôr er Royal Canin, et firma som i mange år har vært banebrytende på ernæringsforskning og legger ned enorme summer hvert år på studier om fôr og ernæring for både hund og katt, noe som gjør at de alltid kan holde seg oppdatert på markedet og kan tilby det seneste innenfor fôrindustrien.

 

Fôrtilskudd

Vi selger fôrtilskudd med dokumentert effekt, og vi vil gjerne selv være overbevist om nytten av dem før vi anbefaler noen å kjøpe produktene. Vi har tilskudd til bland annet ledd/skjelett, mage/tarmfunksjon, urinveier, leverfunksjon, hud/pels, stressdempende produkter, tilskudd til eldre hunder og katter, kosttilskudd med mye energi fôr dyr som trenger mer energi enn hva de klarer å få i seg med mat og vi selger sportsdrikk til hunder og katter som trenes hardt.

Sjampoer

Vi har et bredt utvalg av forskjellige sjampoer, både medisinske hudbehandlingsprodukter og vanlig vedlikeholdssjampoer. Mange sjampoer brukes som supplement til behandling av mange hudlidelser.

Tannstell

Tenner er en av de vanligste grunnene til at hunder og katter kommer til oss. Mange veterinærbesøk kunne vært unngått hvis man tatt tannhelse på alvor. Vi på klinikken syns at friske tenner og en frisk munnhule er kjempeviktig og har derfor et relativt stort utvalg av forskjellige tannbørster, tannstrømper og tannpastaer.
Et utvalg av de produsenter vi fører varer for:

Adaptil
Aptus
Buster
Canicur pro
Dr. Baddaky
Ever Clean
Feliway
Hunter
Lifeline
Oxbow
Zoolac
Royal Canin
Virbac
Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du savner i sortimentet vårt så skal vi gjøre vårt beste for å bestille det inn til deg.