Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss

Det er bedre å forebygge enn å behandle!

Å ha et friskt dyr er ikke ensbetydende med at kjæledyret lever et sunt liv.
Formålet med en årlig helseundersøkelse er å oppdage tidlige tegn på sykdom og forebygge sykdom.
Slik vil ditt kjæledyr ha så mange sunne og friske år som mulig.

Bilyd på hjertet, en brukket tann, tannstein, en kul eller noen kilo for mye kan på lang sikt føre til
alvorlige sykdommer og dermed også dårligere livskvalitet. For noen kjæledyr kan det bety en for tidlig død.

Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr, derfor anbefaler vi forebyggende behandlinger
og gir deg gode råd til hva du som dyreeier selv kan gjøre.Den årlige helseundersøkelsen

Den årlige helseundersøkelsen er en slags EU-kontroll på hunden hvor veterinæren sjekker hunden fra snute til haletipp. Man har med dette mulighet til å avdekke eventuelle gryende sykdommer og behandle disse på et tidlig stadium. Hele dyret blir undersøkt, slik at veterinæren kan danne seg et godt bilde av hvordan hunden har det.

Sist, men ikke minst, er den årlige helseundersøkelsen din mulighet til å stille veterinæren alle spørsmålene du lurer på, være seg fôring eller helserelaterte spørsmål. Derfor anbefaler vi vaksinering

Hos Evidensia mener vi at å vaksinere våre kjæledyr er en viktig del av et friskt og lykkelig liv. Vaksinen beskytter dyret mot enkelte alvorlige smittsomme sykdommer. Man bidrar også til å forhindre at andre kjæledyr smittes. Det er vanligvis ingen stor risiko forbundet med vaksinasjon.

Les mer om vaksinering av hund
Les mer om vaksinering av katt

Bestill time for helseundersøkelse og vaksine

Få 15 minutter ekstra tid med veterinæren*
*Gjelder ved 12 ukers vaksine av valp eller kattunge – vi setter av 30 minutter til deg uten ekstra kostnad!

Kom innom og vei valpen

Vi vet hvor skummelt det kan være for valper å komme til veterinær. Vi vet også at en gradvis tilvenning av besøk til dyreklinikk kan forebygge stress og snu veterinærbesøk til noe positivt. Vi tilbyr derfor alle valper å komme innom for gratis veiing og tilvenning til besøk ved dyreklinikken.*

FINN NÆRMESTE DYREKLINIKK

*Av hensyn til smittevern kan det være noe ventetid for å komme inn til dyreklinikken slik at vi begrenser antall personer som er inne på dyreklinikken til enhver tid.

Hva trenger valpen det første året?

Vårt faktaark for valp gir deg gode tips til hva det kan være lurt å huske på det første leveåret! Du får også vite hva du bør utføre av helsesjekk hjemme og en oversikt over valpens utviklingsperioder!

Veterinærvakt – akutt hjelp til ditt kjæledyr

Alle våre dyreklinikker tar i mot akutt syke eller skadede pasienter innenfor normal åpningstid. Vi ber bare om at du ringer i forkant for å si at du er på vei.

Om du opplever en akutt situasjon på kvelden, i helgen eller på en helligdag, har flere av våre dyreklinikker og dyresykehus veterinærvaktordningerEvidensia Oslo Dyresykehus og Evidensia Trondheim Dyresykehus har alltid veterinær tilstede. Våre øvrige smådyrvakter er ofte tilkallingsvakter og er derfor ikke fysisk å finne på klinikken. Vi ber deg alltid om å ringe i forkant så vi vet at du er på vei.

Les flere artikler om forebyggende behandling
skrevet av våre veterinærer