Evidensia Nannestad Dyreklinikk

Din lokale dyreklinikk

Idag: Stengt

Velkommen til Evidensia Nannestad Dyreklinikk

Hos oss vil du finne et vennlig og faglig dyktig personale. Vi ønsker å sette kunden i fokus, og behandle deg og kjæledyret ditt med forståelse og respekt i enhver sammenheng. Vi er en moderne og hyggelig dyreklinikk for alle med dyr, og vil hjelpe deg med faglig kompetanse og god service

Evidensia Nannestad Dyreklinikk samarbeider tett med Evidensia Gjerdrum Dyreklinikk. Vi ønsker at du som eier skal oppleve det like trygt å besøke oss begge steder, og sammen kan vi tilby følgende:

  • Vi innehar solid kirurgisk kompetanse og tilbyr et bredt utvalg av kirurgiske behandlinger.
  • Vi tilbyr bred erfaring innen halthet-, sykdoms- og indremedisinske utredninger.
  •  Begge avdelingene er moderne og fullt utstyrt med bl.a. røntgen og blodanalyser
  •  Flere av våre ansatte jobber begge steder
  •  Åpent 6 dager i uken fra morgen til kveld
  • Vi bruker samme journalsystem på begge klinikker. Det betyr at sykehistorier, timebestillinger, resepter osv. kan skrives og hentes ut begge steder
  • Begge avdelingene har samme telefonnummer: 63 99 39 00 – noe forskjellige åpningstider som overlapper


Hjertelig velkommen til oss med ditt viktige familiemedlem!

Informasjon før, under og etter deres besøk hos oss

Vi prioriterer kunder som har satt opp time på forhånd, men hjelper alle som kommer inn så raskt vi kan. Vi undersøker og behandler både akutte og kroniske sykdommer, samt rutinebesøk i klinikken hver dag hele dagen. Dersom det er tilstander som krever mer omfattende utredning blir dyret lagt inn, eller satt opp til undersøkelse en annen dag.

Før ditt besøk hos oss

 

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon

Valpekampanje i hele mai!

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet: Riktig fôring, sosialisering, oppdragelse og sykdomsforebygging er noen stikkord.

Vi på Evidensia Nannestad & Gjerdrum dyreklinikk ønsker å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd.
I tillegg til veiledning og gode råd ønsker vi å tilby alle valper under 1 år vaksine og full helsesjekk til kun 390kr!
Dessuten får alle valper som kommer til oss med seg en gratis goodiebag, stappfull med nyttig informasjon og spennende godsaker!