Evidensia Trondheim Dyrehospital

Idag: Stengt

Evidensia Trondheim Dyrehospital

Evidensia Trondheim Dyrehospital består av 2 smådyrklinikker: hovedkontoret på Tunga og vår avdeling på Tiller. Vi tar imot alle kjæledyr, hovedsakelig hund og katt. Ved hovedkontoret har vi også egen katteavdeling og rehabiliteringsavdeling.

Hovedkontoret har siden 2003 hatt kvalitetsstempelet «Dyreklinikk sertifisert av Den norske veterinærforening». Vi er et team med allsidig kompetanse og lang erfaring, og vi tilstreber å gi deg og dyret ditt den beste behandlingen. Du møter den samme staben på begge våre avdelinger, og har vi fullt ved en avdeling når du ønsker time, vil vi se om vi kan få hjulpet deg ved den andre. Vi ønsker alle to- og firbente hjertelig velkommen til oss.

Åpningstider og døgnvakt

Avdeling Tunga: man til tor: 8:30–18:00 | fre: 8:30–15:00.

Vi har Drop-in på avd. Tunga hverdag mellom kl 13-15. Dette gjelder kun kortere konsultasjoner som vaksiner, enklere undersøkelser m.m. Ring ved alvorlige tegn til sykdom, så får vi satt av nok tid til nødvendige undersøkelser og eventuell behandling.

Avdeling Tiller: man-tors: 11-18 (desember 10-17) | fre: 8.30-15

Vi har døgnvakt hver tirsdag og hver fjerde helg der du kan nå oss på telefonnummer: 908 10 100.

Avdeling Tunga

Hovedkontoret på Tungasletta er en moderne smådyrklinikk på 300 kvadratmeter, «godkjent av den norske veterinærforening» siden 2003. Her har vi avansert diagnostisk utstyr og betydelige behandlingsfasiliteter. I 2013 bygde vi på klinikken med en egen avdeling for rehabilitering, med bl.a. lang vanntredemølle og vi er nå også eneste klinikk i Midt-Norge med en egen avdeling for katt.

Avdeling Tiller

I Apotekbygget på City Syd har vi siden 2005 hatt en mindre avdeling. Også her får du utført bl.a. røntgenundersøkelser og operasjoner, og ved behov for mer avanserte utredninger / behandlinger vil du bli henvist til Hovedkontoret, som ligger mindre enn 10 minutters kjøretur unna.

Sertifisert dyreklinikk

Den norske veterinærforeningens sertifiseringsordning er frivillig og setter betydelige krav til klinikkens behandlingstilbud og kvalitetssikringsrutiner.

For å bli sertifisert må klinikken foruten å ha moderne medisinsk utstyr også ha erfarne og oppdaterte veterinærer, dyrepleiere og assistenter. Det stilles spesifikke krav til utstyr og fasiliteter som må finnes ved klinikken, og personalet må kunne dokumentere etterutdanning av et gitt omfang. Klinikken får regelmessig tilsyn av DNVs Tilsynsutvalg for dyreklinikker og for å beholde sertifiseringen må klinikken vise en kontinuerlig vilje og evne til å tilpasse seg nye kvalitetskrav som gis.

Trondheim Dyrehospital har vært sertifisert dyreklinikk siden 2003.