Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr fra og med 1. januar fast døgnvakt.

Tilbyr døgnåpen smådyrvakt fra 1. januar i Trondheim

Evidensia Trondheim Dyresykehus gjør hverdagen tryggere for smådyreiere og utvider sitt tilbud med døgnåpen smådyrvakt fra 1. januar. Heretter trenger man kun å forholde seg til telefonnummeret 82 99 83 83 ved akutte situasjoner utenom de normale åpningstidene. Den nye tjenesten er en beredskapsordning blant veterinærene og dyrepleierne som jobber på dyresykehuset.

Ett telefonnummer

Frem til nå har smådyreiere i Trøndelagsregionen måttet forholde seg til flere ulike telefonnumre og mange klinikker for å finne hvem som har hatt den rullerende vaktordningen. Dette er det nå endelig slutt på: Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr fra og med 1. januar fast døgnvakt.

– Endelig har vi muligheten til å tilby hospitalisering over flere døgn for kritiske pasienter, som et alternativ til å sende de videre fra klinikk til klinikk hver dag. Dette er helt klart en mye bedre og tryggere behandling for pasientene våre, forteller klinikkleder Iselin Solnes og fortsetter:

– Dette har vært etterspurt i lang tid i Trondheimsregionen. Vi er veldig fornøyde og stolte av å heretter kunne tilby denne viktige ordningen for smådyreierne.

Dyresykehuset vil også ha svært gode oppstallingsmuligheter av dyr som trenger innleggelse i forbindelse med akuttsituasjoner.

Telefonnummer døgnåpen smådyrvakt
82 99 83 83

Bredt tjenestetilbud

Evidensia Trondheim Dyresykehus har et av Trøndelags bredeste tilbud for smådyr:

  • Velutstyrt laboratorium
  • Kirurgisk avdeling
  • Intensiv avdeling
  • CT-, røntgen- og ultralydundersøkelser
  • Rehabilitering
  • Tannbehandling

– Vi har en rekke kompetente veterinærer med etterutdanning som dekker de fleste fagfelt. Disse sørger for at dyreeiere har et solid veterinærfaglig tilbud i Trøndelagsområdet, presiserer Solnes.

Dyresykehuset har i tillegg egen butikk og en poliklinikk med separat katteavdeling. Evidensia Trondheim Dyresykehus har dessuten gode oppstallingsmuligheter i forbindelse med undersøkelser og behandlinger som gjør innleggelse nødvendig.

Viktig satsning med døgnåpen smådyrvakt

Country Manager for Evidensia i Norge, Cecilie Ryan Yttreeide, er stolt av at Evidensia Trondheim Dyresykehus nå tilbyr døgnvakt. Hun håper det kan bidra til at det blir lettere for smådyreiere å orientere seg i akuttsituasjoner.

– Noe av det viktigste for oss i Evidensia er faglig utvikling og utveksling av erfaring og kompetanse. Et tilbud om døgnvakt for dyr og dyreeiere er i tråd med Evidensias visjon: Et trygt sted for både forebyggende helsepleie, og behandling av skader og sykdom. Med alle de gode ansatte på dyresykehuset, sikrer Evidensia Trondheim Dyresykehus et viktig tilbud i Trøndelagsregionen. Vi er veldig stolte av å kunne gi et såpass sterkt veterinærmedisinsk tilbud i Trondheim, sier Cecilie.

Fakta om Evidensia Dyrehelse Norge

  • Evidensia er Europas største veterinærkjede.
  • Evidensia er en del av IVC Evidensia, som totalt består av over 1350 dyresykehus og dyreklinikker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Sveits, Nederland, UK, Irland og Frankrike. IVC Evidensias hovedkvarter er stasjonert i Bath, UK. Totalt har kjeden over 16 000 ansatte og mer enn 3 000 000 besøkende årlig.
  • I Norge har er det over 300 ansatte i Evidensia Dyrehelse fordelt på 21 dyreklinikker og dyresykehus.

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr.