Tjenester og behandlingstilbud ved Evidensia dyreklinikker og dyresykehus

Tjenester og behandlingstilbud til hund

ved våre dyreklinikker og dyresykehus i hele Norge

Klikk gjerne på ikonene under for å se tjenester til andre dyrearter

Tjenester til alle kjæledyr

Våre veterinærer bryr oss om å gi alle kjæledyr god behandling og omsorg når de ikke føler seg bra. Evidensia har dyreklinikker og dyresykehus rundt om i hele landet, som tilbyr en rekke ulike behandlinger til hund, katt eller mer eksotiske kjæledyr.

Omsorg og kjærlighet er viktig for at kjæledyrene våre skal ha det så bra som mulig. Hos Evidensia tilbyr vi tjenester som skal forbedre ditt kjæledyrs helse, men også gi trygghet og stabilitet i hverdagen. Våre dyresykehus tilbyr ulike behandlinger, som for eksempel ID-merking av kjæledyr. En slik merking er viktig for å kunne spore opp savnede kjæledyr som har gått seg bort, blitt stjålet, eller på en annen måte er forsvunnet fra hjemmene sine. For å forebygge sykdom tilbyr vi også vaksinering av hunder, katter og andre dyr for at de skal holde seg friske. Og dersom du har lyst til å ta med din firbeinte bestevenn på reise, kan du også få ulike typer helseattester hos oss. 

Behandling og rehabilitering av dyr

Hvis kjæledyret ditt har mer akutte behov tilbyr våre dyreklinikker og dyresykehus kirurgi, hjerteundersøkelser, ortopedi, eller andre avanserte behandlinger for kjæledyr. Etter større inngrep og skader er det viktig for dyr å få god etterbehandling, slik at de fort kan komme seg på bena igjen. Derfor har vi tjenester hvor kjæledyr kan komme til oss for rehabilitering, dyrekiropraktikk, fysioterapi og massasje.

Fin pels gir god helse 

Kjæledyr fortjener å ha det bra på innsiden, men også på utsiden. Hundens pels skal ikke bare være myk og fin å se på, men den kan faktisk si noe om helsetilstanden også. Hundens pels skal blant annet sørge for et godt immunforsvar og være varmeregulerende. Flere av våre klinikker tilbyr både hundefrisør og kloklipp, som gjør at kjæledyret ditt kan føle seg like bra som de ser ut. 

Les mer om våre behandlingstilbud

Hos Evidensias dyreklinikker og dyresykehus vil ditt kjæledyr få den behandlingen den trenger, enten om det er rutinebehandling, forebyggende behandlinger, kirurgi, rehabilitering, eller om kjæledyret trenger akutt behandling. Klikk deg gjerne videre på den aktuelle tjenesten for å lese mer om behandlingen, eller kontakt din nærmeste Evidensia dyreklinikk så hjelper vi deg gjerne med det du måtte ønske.