Dyrepleier koser med katt som sitter på undersøkelsesbord

Tjenester og behandlingstilbud til katt

ved våre dyreklinikker og dyresykehus i hele Norge

Klikk gjerne på ikonene under for å se tjenester til andre dyrearter

Tjenester til katt

Våre veterinærer bryr oss om å gi alle kjæledyr god behandling og omsorg når de ikke føler seg bra. Evidensia har dyreklinikker og dyresykehus rundt om i hele landet, som tilbyr en rekke ulike behandlinger til hund, katt eller mer eksotiske kjæledyr.

Omsorg og kjærlighet er viktig for at kjæledyrene våre skal ha det så bra som mulig. Hos Evidensia tilbyr vi tjenester som skal forbedre ditt kjæledyrs helse, men også gi trygghet og stabilitet i hverdagen. Våre dyresykehus tilbyr ulike behandlinger, som for eksempel ID-merking av kjæledyr. En slik merking er viktig for å kunne spore opp savnede kjæledyr som har gått seg bort, blitt stjålet, eller på en annen måte er forsvunnet fra hjemmene sine. For å forebygge sykdom tilbyr vi også vaksinering av hunder, katter og andre dyr for at de skal holde seg friske. Og dersom du har lyst til å ta med din firbeinte bestevenn på reise, kan du også få ulike typer helseattester hos oss. 

Behandling og rehabilitering av dyr

Hvis katten din har mer akutte behov tilbyr våre dyreklinikker og dyresykehus kirurgi, hjerteundersøkelser, ortopedi, eller andre avanserte behandlinger for kjæledyr. Etter større inngrep og skader er det viktig for dyr å få god etterbehandling, slik at de fort kan komme seg på bena igjen. Derfor har vi tjenester hvor kjæledyr kan komme til oss for rehabilitering, dyrekiropraktikk, fysioterapi og massasje.

Fin pels gir god helse 

Kjæledyr fortjener å ha det bra på innsiden, men også på utsiden. Kattens pels skal ikke bare være myk og fin å se på, men den kan faktisk si noe om helsetilstanden også. Kattens pels skal blant annet sørge for et godt immunforsvar og være varmeregulerende. Særlig katter med lang pels trenger ekstra omsorg og pelsstell for å unngå floker. Samtlige av våre dyreklinikker kan gi deg gode råd om hvordan du bør stelle kattens pels, og kan hjelpe deg med klipp dersom flokene har blitt mange og vanskelig å gre ut selv.

Les mer om våre behandlingstilbud

Hos Evidensias dyreklinikker og dyresykehus vil din katt få den behandlingen den trenger, enten om det er rutinebehandling, forebyggende behandlinger, kirurgi, rehabilitering, eller om katten trenger akutt behandling. Klikk deg gjerne videre på den aktuelle tjenesten for å lese mer om behandlingen, eller kontakt din nærmeste Evidensia dyreklinikk så hjelper vi deg gjerne med det du måtte ønske.