Dyrepleier hos Evidensia koser med en katt

DET VIKTIGSTE FOR DEG

er det viktigste for oss

Det spiller ingen rolle om det gjelder enkel vaksinering eller avansert operasjon. For oss er hvert besøk og hver pasient like viktig.
Valpens første besøk

Lenge siden forrige tannrens? Nå får du 25% rabatt!

Det kan være vanskelig å oppdage at dyret har problemer med tennene. Det er en vanlig misforståelse at en hund eller katt vil slutte å spise hvis den har tannverk eller et annet munnhulerelatert problem. Tvert imot vil de som regel fortsette å spise til tross for kraftig tannverk.

IVC Evidensia

Nå får du 25% rabatt på kastrering av katt

Vurderer du å kastere katten din? Kastrering er en rutineoperasjon som veterinærer utfører daglig, og det kommer med mange fordeler for katten din og deg som katteeier. Du kan lese mer om fordelene og booke time i linken under. 
Akkurat nå får du 25% rabatt på kastrering av din hann- og/eller hunnkatt dersom du bestiller timen mellom 1. desember og 31. januar, og gjennomfører timen innen 29. februar 2024.

Timebestilling når det passer for deg

Online booking

GODE RÅD OM FRISKE OG SYKE KJÆLEDYR

SØK I ARTIKLER

PÅ VAKT NÅR DU TRENGER DET

VETERINÆRVAKT I HELE NORGE
Hund og katt som koser

Har du et aldrende kjæledyr? 

Å bli gammel er ingen sykdom, men det kan hende at hunden eller katten din trenger litt ekstra oppfølging og tilrettelegging. Når dyr blir gamle kan de endre atferd. Noen ganger kan det være tegn på sykdom. Så hvordan kan vi best ta vare på våre aldrende kjæledyr slik at de får et godt og langt liv?


Les mer om seniorhunden her

Gratis tannsjekk for hund og katt

Alltid gratis tannsjekk

ved alle våre dyreklinikker

Tannproblemer kan være svært vanskelig å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerter over lengre tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere får sjekket tannhelsen til dyret i tide!

8 steg til hundens og kattens helse

Forebygging lønner seg

Det er bedre å forebygge enn å behandle!

Det finnes i hovedsak åtte forebyggende behandlinger for hund og  katt. Les våre råd til ukentlige og årlige undersøkelser av ditt kjæledyr. 

IVC Evidensia
Dyreklinikker og dyresykehus
IVC Evidensia
Veterinærer og dyrepleiere
IVC Evidensia
Pasienter behandles hvert år